2018 M Storio Moterų Nepirštuotos Pirštinės Žiemą Šilta Vilna Susiduria Pirštų Pirštinė Megztos Šlepetės Natūralios Odos Plam Pusės Pirštų Pirštinės

€11.06

-33%

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nepirštuotos pirštinės, pirštų pirštinės, nepirštuotos pirštinės žiemą, Pigūs nepirštuotos pirštinės, Aukštos Kokybės pirštų pirštinės, Kinija nepirštuotos pirštinės žiemos Tiekėjų.

Funkcija: Su 50% vilnos ir 50% akrilo, šiltas ir šiltas, patogias, odos nėra lašas plaukų, ryškių spalvų, su Dvigubu užraktu, temperatūros riešo ir natūralios Odos slydimo palmių Dviguba riešo dizainas, geras elastingumas, jokios įtampos, dėvėti patogius, odos, užrakinti šiltas Palmių, avikailio pamušalu atspari Trinčiai, avikailio pamušalu palmių padidinti atsparumo dilimui ir stiprinti apsaugos priešininko judėjimo Apversti dvigubą funkciją Unikalus moliusko geldele dizainas, šalta, biuro, prekybos, dėvėti šiltas rankas 100% brand new ir aukštos kokybės vilnos pirštinės Kiekis: 1Pair Lytis: Moterims Medžiaga: vilna Dydis: Nemokamai Dydis Spalva: Tamsiai Pilka,Ryžiai, Balta pakuotę Įeina: 1 Pora X Moterų Žiemą Šiltas Pirštines, Kumštines

Prieš Tai, Kad:

1.Ar aš galiu gauti nuolaida?

Mūsų geriausias kainos yra pateikiami sąrašai jau. Bet jei jūs vis dar abejoju, mūsų kainų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Taip pat, jei esate wholeseller ir nori pirkti urmu, prašome dont nesiryžta susisiekti su mumis galima derėtis dėl kainos, kartu.

2.Turite kitų klausimų?

spustelėkite "Kontaktai" mygtuką puslapio.

3.Jei norite, kad mėginys arba tik vieną,prašome susisiekti su mumis, jei ten nėra nuorodą.

4.Jei produktus, kuriuos norite, yra ne mūsų parduotuvėje,gal jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Ir aš atsakyti, jei mes galime suteikti jums, ar ne.

Po To, Kad:

Jei taip, Prašome pranešti per 3 dienas, o ir grįžti į mus, per 7 dienas keitimo ar grąžinimo, praėjus jūs gaunate pakuotėje

Pirkėjas turėtų patikrinti, ar paketas, o gavęs paketą. Jei paketas žalą metu, pristatymas, prašome atsisako pasirašyti paketo ir jis bus grąžintas į jav. Susisiekite su mumis greitai.

Jei jums reikia grįžti, prašome patikrinti dar kartą patvirtina prekės nėra darbo ir susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, leiskite mums žinoti, išsamiai problema. Tada gauti unikalų adresą grąžinti.

Mes negalime gauti paketus, jei pirkėjas grįžti patys pagal adreso laivybos paketą. Mes nebus išspręsta tokia byla ir pirkėjui turėtų prisiimti atsakomybę už pasekmes.

Svarbu deklaruoti, kad jums paketas "Produktas Grąžinti" dėl Muitinės Deklaracijos Formą, ir PLS NEPAMIRŠKITE PASIRAŠYTI SAVO vardą IR ITME Nr. ar jūsų grąžinimo nebus priimami.

Warrenty apima pakeitimas ar remontas.

Visi NE-pardavėjas klaidą grįžta grąžinamosios išmokos, taikomos 20% iš naujo gyvūnų laikymo mokestį ir pirkėjas turėtų mokėti grąžinimo, laivybos mokestis. (E. g. jums atnešė negerai modelis ar kitokios spalvos).

Mes priimame TIK grąžinti originalioje pakuotėje. Prašome įsitikinkite, kad prekės NETURI cheminių sabotažo. Jei jūs įsigijote netinkamos būklės, atkreipkite DĖMESĮ į tai, kad laivybos ir tvarkymo mokestis nebus grąžinti, visos grąžinimo, laivybos mokestis turėtų apmoka pirkėjas, nebent prekės DOA.

Mes pasiliekame teisę atsisakyti visi grįžta dėl objektyvių priežasčių

Laivybos Laikas:

1.Mes laivas visame PASAULYJE.

2.Prekės bus vežamos iš 1-5 darbo dienos po visiško apmokėjimo gavimo.

3.Pirkėjų, kurie naudojami UPS, DHL, EMS gausite sekimo numerį.Pristatymo laikas apytiksl. 4-8 darbo dienas dauguma miestai DHL, UPS, Fedex,EMS išleisti apie 7-15 dienų.

4.JEI siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu,tuomet pristatymo metu, gal ilgiau,visada reikia apie 30 dienų,jei rusijos Federacijos tada gal reikia apie 60 dienų.

Apie Atsiliepimą:

Jūsų pirkinių patirties yra labai svarbus mums ir mūsų verslo.Mes norėtume pakviesti jus palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų apie mūsų produktus ir paslaugas.Tai trunka tik akimirką,ir tai yra puikus būdas padėti kitiems pirkti kaip yous!

Jei esate unsatisfiedwith kuriuo nors mūsų paslaugas,prašome susisiekti su mumis pirmas, todėl mes galime pabandyti išspręsti jūsų problemą.

Dėkojame už jūsų užsakymą,ir mes tikimės suteikti jums geriausią patirtį perkant vėl Kapt.lt!Ačiū.

žieminės pirštinės mados žieminės pirštinės
Modelio Tipas Kietas
Pirštinės Ilgis Riešo
Medžiaga Akrilas,Kašmyras,Natūralios Odos,Vilnos
vyrai žieminės pirštinės moterų žiemos pirštinės
Modelio Numeris JJ-GD046
vilnos pirštinės megztos pirštinės
Prekės Pavadinimas junjie
Stilius Mados
Lytis Moteris
pusės pirštų pirštinės Aukštos Kokybės pirštinės moterims
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Pirštinės Dydis nemokamai dydis
Pakuotės Dydis 14cm x 10cm x 9cm (5.51in x 3.94in x 3.54in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)

Panašūs produktai