Vestuvių Tortas Stovi Kristalų 5vnt/daug Skersmuo nuo 15 cm iki 35cm vestuvių stalo puošmena šalies decoratin vestuvių tiekėjas

€181.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stendas manekenas, tortas stovi dangtis, tortas stovi kaina, Pigūs stovėti manekenas, Aukštos Kokybės tortas stovi dangtis, Kinija tortas stovi kaina Tiekėjų.

Akrilo vestuvių tortą stovėti. Vestuvių puošmena, Krištolas skaidrus akrilo Tortas Stovi paveikslą parodė, aukščiau bus tik paroda, detalių dydis yra žemiau, pls imtis dėmesį. Prekės gausite turės dydžių, kaip nurodyta toliau. Pls patikrinti, 5 vnt. dydis, kaip nurodyta toliau: 1pc 15 cm, skersmuo 35cm aukščio 1pc 15cm skersmuo 30cm aukščio 1pc 20cm skersmuo 25cm aukščio 1pc 25cm skersmuo 20cm aukščio 1pc 30cm skersmuo iki 15 cm aukščio, kaina yra tik vestuvių tortas stovi ir karoliukai sruogos ir be kitų priedų, pavyzdžiui, gėlių ir šviesos, ir pyragus pav. Kaip parodyta žemiau:

Pls imtis dėmesį,mums reikia apie 3-10days organizuoti savo prekių, mes išsiųsti iš savo prekes maždaug 10 dienų po to, kai jums pateikti užsakymo, todėl, jei norite, kad prekės labai skubiai, pls susisiekti su mumis. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą! Apmokėjimas ir Siunta: Mes priimame Alipay, "Western Union", TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Malonu, įsitikinkite, kad pristatymo adresą ir tel numerius, jums paliko dėl Kapt.lt yra teisinga, mes išsiųsti prekes pagal jį! Kai jūs pasirenkate pristatymo terminas " pardavėjo pristatymas metodas ", mes pristatymą jūsų sklypo DHL, EMS, UPS, TNT, "FEDEX", DPEX ir pan., arba Profesinės Aviakompanija , kuris gali siekti apie 5-15 dienų. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir shippingcost. Prašome Patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Atsiliepimai: Jei jūs neturite patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimdama ginčo, mes stengiamės tirpinys problemą už jus. Ačiū :) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Medžiaga Akrilo
Pyragas Įrankiai Tipas Stovi
Funkcija Eco-Friendly
Seksualinio Pobūdžio No
sertifikavimo CIQ,CE / ES
Modelio Numeris Akrilo
Nepadori Nuotrauka No
Tipas Pyragas Įrankiai
Pakuotės Dydis 35cm x 35cm x 15cm (13.78in x 13.78in x 5.91in)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 7.5kg (16.53lb.)

Panašūs produktai