Nemokamas pristatymas 15meter /daug 4cm pločio nėrinių apdaila plisuotos nėriniai apdailos, rožinė ir mėlyna "pasidaryk pats" nėrinių juostelės, nėriniai accessary

€10.63

-8%

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juostelės mados, juostelės amatų, juostelės kalėdų, Pigūs juostelės mados, Aukštos Kokybės juostelės amatų, Kinija juostelės kalėdų Tiekėjų.

Savybės: 1. Medžiaga: poliesteris/nailonas 2. Spalva: rožinė,mėlyna 3. Dydis: apie 4cm/1.58", 15meters/long Pastabos: 1. Puikiai tinka vestuvių, drabužių, užuolaidų, puokštės, batai, kaspinai, Beanies,plaukų įrašą...ir t.t kur tik norite. 2. Prašome siūti ar klijai jį taikant, ačiū! 3. Prašome leisti spalvų skirtumas tarp stebėti parodė ir tikrąjį daiktą. 4. Sumaišykite spalvas/dydis/objektai yra priimtini , prašome palikti mums pranešimą spalva ir kiekis, kurį norite. Ačiū! Paketą sudaro: 1 x 15meters Nėrinių apdaila

1.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Didelis didmeninė kad yra priimtinas ir kainos galima derėtis, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

1.Tvarka bus paskelbta per 1-3 dienas nuo apmokėjimo pašalinta. 2.Prašome patikrinti, ar jūsų adresu per checkout. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai. 3.Mes stebės, laivybos statusą po to, kai paskelbtas, tačiau tarptautinė laivyba yra vos valdomas ir užtrukti ilgiau laiko negu vidaus laivybos, maloniai prašome pažymėti tai, kai pirkimo. 4.Į kainą nėra įtraukti mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

1. 90 dienų Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

2 . Bet DOA ar su defektais (ne dėl piktnaudžiavimo), prašome susisiekti su mumis per 7 dienas. 3. Žmogus padarė žalą neįtraukta. 4. Būkite budrūs bet neveikia siuntinių ir atmesti jį pasirašyti, kai jūs jį gauti.

1.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2. Prašome palikti teigiamų atsiliepimų mumis, Jei jus tenkina mūsų daiktų. "4, 5 Stars" Atsiliepimų yra mūsų gyvenimas, prašome susisiekti su mumis ir gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią"3 Stars" arba "neigiamas"1,2 Žvaigždžių" atsiliepimų. Draugiškas bendravimas gali išspręsti visas problemas.

Medžiaga Poliesterio / Nailono
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Plotis 4cm
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris L-0307
spalva Mišrios Spalvos
Audinio Tipas klostyti nėriniai
Technics Išsiuvinėti
Produkto Tipas Nėriniai
Apdaila Nėriniai
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas daug (15 Metrų/lot)

Panašūs produktai