Go2linK Įkroviklis 15 Prievadai USB Protingas Prisitaikanti Darbalaukio Apmokestinimo "Samsung" Xiaomi "iPhone", "iPad"

€47.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baterija samsung, usb smart, usb įkroviklis, stalinis, Pigiai baterija samsung, Aukštos Kokybės usb smart, Kinija usb įkroviklis, stalinis Tiekėjų.

Go2linK Įkroviklis 15 Prievadai USB Protingas Prisitaikanti Darbalaukio Apmokestinimo "Samsung" Xiaomi "iPhone", "iPad"

APRAŠYMAS:

Galia 15-Port Smart USB Įkroviklis paverčia kabelis košmaras į švarią ir organizavo įkrovimo stotį, kad turi tik vieną lizdą. Pamiršti apie turintys savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, šeimos ir draugų prietaisus prijungti prie skirtingų sienos realizavimo visos vietos, kurių nė vienas nėra labai patogu naudoti. Tiesiog konsoliduoti iki 15 prietaisų į vieną lizdą su Maitinimo 15-port Smart USB Įkroviklį, išsaugoti erdvę ir sukurti organizuotas aplinkos naudojimo paprastumas ir ramybė.

SAVYBĖS:

Tai 15 Port USB Sieninis Įkroviklis Maitinimo Adapteris, mokesčiai iki 15 prietaisų tuo pačiu metu, per tik vienas lizdas, panaikinant būtinybę kelis įkrovikliai ir realizavimo. Idealiai tinka namuose, biure, prekybos centrų, oro uostų, telefonų parduotuvės, kelionės ir kitas patalpų naudojimas.

1. 100% Visiškai Naujas, Aukštos Kokybės

2. 100W KINTAMOSIOS srovės kroviklis su USB 15 uosto

3. Maitinimo jungiklis ir LED maitinimo indikatorius

4. Didelio efektyvumo ir mažos energijos sąnaudos

5. Leidžia standartinę USB 5V ir Max 3.5 Išvesties

6. Kompaktiškas ir šviesos svertinis, lengva valdyti

7. Suderinamas su visais elektronikos produktų, kad gauti kraunamas per USB kabelį, pvz., visi išmaniojo telefono,iPhone5/5s/6//6s/6 plus/iPhone7 7plus, iPhone 8, Samsung,Galaxy Note 4,Galaxy Krašto S8 S8plus, HTC, visas planšetinio KOMPIUTERIO,, iPad,iPod, Elektra Bankai, Įkraunamą "Bluetooth" Garsiakalbis ir pan.

SPECIFIKACIJA:

1. USB Prievadas Skaičius: 15

2. Įvestis: AC 100-240V 50/60Hz

3. Išėjimas: DC 5V 20A

5. Kištukas: ES, JAV, JK, AS Plug

6. Dydis: 32x11x13cm (L*W*H)

7. Kabelio Ilgis: 1.2 m

8. Spalva: Juoda

FPACKAGE:

1* 15 USB sieninis įkroviklis

1* JAV, ES, AS ar JK Prijunkite Maitinimo Laidą

PAKAVIMAS ir PRISTATYMAS Vidinės pakuotės: 15 prievadai usb Kroviklio AC laido Išorinės pakuotės : Go2link dovanų dėžutėje du kartus apsaugoti, siekiant užtikrinti 100% saugumo transportavimo metu Mes taip pat gali suteikti paketą į savo neprivaloma. Laivas:Kinija Paštu, Oro Paštu,Singapūras paštu,4PX,Fedex,DHL,UPS,TNTor Shunfeng.

GARANTIJA : Jei prekės yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti ją savo išlaidų laivybos mokestis per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

DUK

1,Kaip ilgai veikia, o kad imtis?

Paprastai Prekės išsiunčiamos per 3 darbo dienas, gavęs mokėjimą, ir atvyko klientams apie 5 - 25days priklauso nuo laivybos modelį.

2,Kas yra po pardavimo paslauga?

Jei yra problema, sukelti mūsų pusės,mes tikrai padėti klientams išspręsti šie problemas,grąžinti pinigus , arba išsiųsti prekes ar kitais būdais.

3, koki siuntimo metodu galite padaryti?

Internete spręsti, interneto mokėjimo, reikia, neprisijungus, mes priimame paypal, banko vielos ir pan.,

4,Kas yra mokėjimo būdą?

Paypal,Western union,BOC bankas.

spalva Juoda
Prekės Pavadinimas Go2linK
Tipas Desktop
Išvesties Sąsaja USB
Suderinamos Prekės "SONY", "Blackberry", LG, "Meizu", "Nokia", HTC, "Lenovo", "Samsung", "Motorola", ZTE, "Universal", xiaomi,Huawei,Kiti,Apple
Modelio Numeris GLK-CHR-15
Galia 5V/2.1
Įėjimas 100-240 V/0.6 A
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
USB ≥6
Kokybės sertifikavimo BMK,FCC,CE,RoHS
Kištuko Tipas ES, JAV, AUSTRALIJA, JUNGTINĖ KARALYSTĖ
Paramos Greita Įkrovimo Technologijos KOLEGA VOOC, "Samsung" Greitai Prisitaikanti Mokestis,MTP Siurblys Express,USB PD
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 15cm x 15cm (13.78in x 5.91in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.88kg (1.94lb.)

Panašūs produktai