SOACH 500pcs/0.71 mm Akustinė gitara irklas balta PVC bass guitarra pasiimti styginių muzikos instrumentų priedai ukulėle dalys

€21.59

-1%

€21.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: havajų dalys, dokumento priedai, guitarra pasiimti, Pigūs ukulėle dalys, Aukštos Kokybės priemonė, priedai, Kinija guitarra pasirinkti Tiekėjų.

500 vnt. balta gitara kirtikliai Storis: 0.46 mm ,0.71 mm ,1,0 mm Reikia užsakyti šį produktą, draugai, atidžiai pasirinkite storis jums reikia pristatymas: paprastai laivas MUMS reikia 10-25 dienomis .Į Braziliją reikia 15-30days aš noriu atnaujinti savo parduotuvėje kasdien ,Prašome atkreipti dėmesį į mane, jei jums patinka mano dizainas. Jei norite, kad jūsų logotipas ant susitvarko ar dalintis savo dizainą, kad visame pasaulyje ,nagi ! sveiki atvykę į susisiekti su manimi,Leiskite mums tai padaryti ! Visi mūsų produktai yra 100% pats, kaip į nuotraukas,tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate ! Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi Laiku. Prekės aprašymas: Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo jūsų užsakymo, jei įmanoma.Mes tiesiog gabenti prekes į jums pagal adresą, kad jūs rašė Kapt.lt Apie Laivybos: Jūsų užsakymas bus apdorotas per 48 valandas nuo apmokėjimo.Ir aš suteikti sekimo numerį, už kiekvieną užsakymą. Bet muito ar importo mokestis yra pirkėjo atsakomybė. Siekiant padėti jums gauti siuntinių su nemokamu mokesčių arba mažesnis mokesčio per muitinės,man bus paskelbti ją kaip "dovana", su mažesnės vertės. Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet aš jums sekti naujausią informaciją jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią. Tiesą sakant,aš taip pat noriu, prekių pristatymo greičiau,todėl kiekvienas pirkėjas bus patenkintas mano paslaugų.Tačiau greitis China post yra iš mano kontrolės. Jei jums nereikia gauti savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja,prašome klausti pratęsti pristatymo data.Dėkojame už jūsų paramą. Apie Atsiliepimą: Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome spausti 5 žvaigždučių atsiliepimų, jei jums patinka mano straipsniai ir paslaugos. Aš teikti konkurencingas kainas ir geresnes paslaugas visą kelią. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Kapt.lt.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų. Apie Grąžinimo Politika: Jei jūs gaunate savo daiktas, bet netenkina tai,Jūs galite jį grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA!

Prekės Pavadinimas SOACH
Medžiaga PVC
Spalva Balta
Storis 0.46 mm,0.71 mm,1,0 mm
Kiekis 500pcs
Būti taikoma Akustinės gitaros, elektrinės gitaros, liaudies gitara, klasikinė gitara, ukule
Modelio Numeris 2P3-37
Tipas Pasirinkti
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas daug (500 vnt/lot)

Panašūs produktai