DS Bunny Kostiumai Cosplay vienodas pagundai, DJ šokių drabužių naktinis klubas etape karšto pardavimo Seksualus Suaugusiųjų Vaidmenų žaidimas rožinis Kaspinas Kostiumas

€32.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kostiumas šokio kostiumai, cosplay kostiumas, kostiumas kostiumas, Pigus kostiumas šokio kostiumai, Aukštos Kokybės kostiumas cosplay, Kinija kostiumas kostiumas Tiekėjų.

Šiltas Patarimas: plytelių matavimo dydis, 1-2 cm paklaida

šis punktas yra T-marškinėliai, šortai, triušio ausis, rankoves riešo tik

PATARIMAI: Šio produkto tinka dauguma žmonių, aukštis nuo 155cm-170cm

* Pastaba : Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio. Ačiū!

KEISTIS IR KOMPENSACIJOS NEMOKAMAI SPALVA APSIKEITIMO sandoris: Įsakė neteisinga spalva/ dydis? Ne bėda! Tiesiog grįžti prekės atgal į mus, ir mes paskelbsime jūsų eplacement.

Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu. Ačiū!

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Mėgautis savo pirkinių laiko čia !

Lytis Moteris
Išvardytų metų sezonas Iki 2016 m. vasaros
Medžiaga Poliesteris
Dydis nemokamai
Spalva Klasifikacija kaip ips
Straipsnio numeris W980
Šokių Tipas Salė
Taikoma Amžius 18-25 metų
Pakuotės Dydis 30cm x 40cm x 1cm (11.81in x 15.75in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai