20M/lot 4-Pin RGB ilgiklis Linija 3528 5050 LED Juostelės Nemokamas pristatymas

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 4-pin rgb, rgb Kabelis-prailgintojas, kabelis led juostelė, Pigūs 4-pin rgb, Aukštos Kokybės rgb ilgiklis, Kinijos kabelis, led strip Tiekėjai.

Savybės:

1.Jungties Tipas:4 pin kabelis 2.Medžiaga(Išorinis):PVC Plastiko 3.Spalva:Kaip Nuotraukos Rodo Pastaba: Tai lengva įdiegta RGB LED juostelės apšvietimo sistema. Patikimas prisijungti, gerus rezultatus.

Garantija

• 2 Metų Gamintojo Garantija (Išskyrus nenatūralu damagement ar misusage). Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

• Klientai yra atsakingi už grąžinti pristatymas į mums tinkamą pakuotę remontas, ir tada mes būtume atsakingi už siuntimas iš naujo pristatymas pirkėjams. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jūs norite grąžinti. Mes suteiksime visas adresas.

• Jei kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis išspręsti problemą. Tai mūsų malonu, kad teisingai

Atsiliepimai

• Jei esate patenkintas gavęs savo daiktus, prašome palikti mums Teigiamų Atsiliepimų , ir tada mes bus daryti tą patį už jus.

• Tai labai appriciated savo Teigiamų Atsiliepimų ir palaikymo. Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis ir gauti geresnis sprendimas, ir mes visada jūsų paslaugoms

Susisiekite su mumis

• Kodėl pirkti pas mus: Mes esame profesionalus factory & eksportuotojas su daugiau kaip 6 metų patirtimi, kuri specializuojasi MP3 Grotuvas, Kompiuterių Priedai, Automobilių Elektronikos, mobiliųjų Telefonų ir pan. Siūlome Vieno Langelio " Tarnyba . Atminkite, kad mes savo Aukso Tiekėjas Kinijoje .

• Jei į bet kokį klausimą, ar tyrimo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu pranešimu arba Paštu . Mes jums atsakyti jums per 24 valandų darbo dienų.

Apie Citrinų Geriausias

Geriausiomis Kainomis:

Išvengti daugelio didelis prekių ženklų, prekybos ir pakavimo išlaidas, mes tiekiame pat kokybės produktus už nedidelę jų kainą.

Patikimas Pristatymas:

Jums gauti jūsų produktą, kai jums reikia. Mes laivų via paštu, oro paštu iš Kinijos,Registruotu paštu,Išreikšti ir tt, kurie turi vidutiniškai tranzito laikas 15-35 darbo dienas per paprastu paštu, ir nuo 5 iki 7 dienas per greitas pristatymas, bet jis gali būti atidėtas dėl oro sąlygų ar saugumo klausimus. Greičiau pristatymo, mes taip pat siūlome didelį sandorių dėl Pagreitintos paslauga, kuri vis dar yra pigiau ir patogiau, nei atsižvelgiant važiuoti žemyn į savo vietos elektronikos parduotuvėje

Kokybės Produktų:

Visi mūsų daiktai ateina su 30 Dienų pinigų atgal,60 dienų grąžinimo valiutos pakeitimo,2 metų garantija, garantijos, ir buvo baigtas senėjimo bandymas. Mūsų produktų taip pat tikrinami dėl kokybės užtikrinimo tikslais (CE,UL Sąraše, RoHS).

spalva 4BRGB
Modelio Numeris 4-Pin RGB ilgiklis
Įrenginio Tipas daug (20 Metrų (siuntos)
Pakuotės Dydis 5cm x 16cm x 8cm (1.97in x 6.30in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)

Panašūs produktai