Titano Plieno Medicinos Uždaras Žiedas, Auskarai, Ausų, Nosies Žiedas Sąsaja Žiedas 14G 16G Kūno Papuošalai Moterims Mergina 8mm 10mm Juoda, Aukso

€31.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kūno Papuošalai, nosies žiedas, nosies kūno papuošalai, Pigūs kūno papuošalai, Aukštos Kokybės nosies žiedą, Kinija nosies kūno juvelyrika Tiekėjai.

Produkto Informacija:

Stilius :Nosies Žiedas Auskarai

Spalva: Plieno, Juoda, Aukso

Medžiaga :316L Nerūdijantis Plienas

Dydis :1.2x8mm 1.2x10mm

1.6x8mm 1.6x10mm

QTY :30PCS/DAUG

Pristatymas:

Už išsiuntimą sklandžiai ir greitai, galime siųsti daiktų, per kitas per kurjerį. Sprendimas mums yra galutinis." į "greičiau, sklandžiau, išsiuntimo, mes galime siųsti daiktų, per kitą kurjeris. Kuris kurjerių mes pasirinkti yra iki mums, ir mes jau turime galutinį sprendimą." "EMS,UPS,DHL, "Fedex" ir " TNT express pristatymas paprastai trunka 307 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas. Tais retais atvejais, griežtai užsakymą cleararances padarys pristatymo laikas šiek tiek ilgiau, būkite kantrūs." gal "EMS, UPS, DHL, "Fedex" ir "TNT express" paprastai trunka 3-7 darbo dienas (priklausomai nuo šalies). Retais atvejais, pasirinktinį patikrinimą, gali stumti pristatymo laikas atgal šiek tiek. Būkite kantrūs ir patikrinti sekimo numerį, numatytus atnaujinimus. Apmokėjimas: Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjas "s atsakomybė", kad "Visi importo mokesčiai arba mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė." "Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, tvarkant užsakymą"", Prašome įvesti savo ADRESĄ atsargiai ir patikrinti, ar tiksliau, kai tvarkymo tvarka." "Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą, mes siūlome jums atitinkantis atsakymas." į "Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, su bet kokius klausimus, kurie jums gali turėti. Mes, greičiausiai, bus galima atsakyti į visus juos ir jūsų pasitenkinimas. Atsiliepimai

: 1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Thank you so much!! 2) Mes visada galime pasiūlyti žemiausias kainas, apie geriausias prekes bei paslaugas. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti šią problemą, todėl jūs turite laimingas pirkinių patirties su mumis. Ačiū! Grąžinimo Politika : Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos, kai jūs perkate čia.

Mes siūlome pilną grąžinamųjų išmokų už jus,jei produktas turi kokybės problemų. Kreipkitės į mus : Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Ačiū ! Dėkojame už jūsų paramą !!!

Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Medžiaga Metalo
Stilius Lankai Nosies Žiedą, Ausies žiedas
Formos\modelis Round
Kūno Papuošalai Tipas Nosies Žiedus & Smeigės
Modelio Numeris DH-1330
Prekės Pavadinimas hengke
Pagrindiniai Akmens Spalva Juoda, Sidabro, Aukso, Multi
materical 316L Nerūdijančio plieno
spalva Juodo Plieno
Bauda ar Mados Mados
Lytis Vaikų, Vyrų, Vienodų Moterų
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Dydis 16G 14G
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (30 vnt/lot)

Panašūs produktai