Mados aukštos kokybės žalvario medžiaga aukso baigė keramikos pagrindo karšto ir šalto vienos svirties vonios baseino maišytuvo, praustuvo maišytuvas,bakstelėkite

€48.64

-24%

€64.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kriauklės maišytuvas, karšta ir šalta, vonios baseino maišytuvas, Pigūs kriauklė maišytuvas, Aukštos Kokybės karšto ir šalto, Kinija vonios baseino maišytuvas Tiekėjų.

Produkto aprašas paskirtis: karšto ir šalto baseino maišytuvo Funkcija: Centerset Stilius: Šiuolaikinė Apdaila:top aukštos kokybės aukso apdailos Montavimo Skylių: kabinoje sumontuoti stiliaus Rankenų: viena rankena, Vožtuvo Tipas: Keraminiai Vožtuvu Maišytuvas Kūno Medžiaga: Žalvario Maišytuvas Piltuvėlio Medžiaga: Žalvario Maišytuvas Rankenos Medžiaga: žalvaris ir keraminės 1. Medžiaga, maišytuvas, tai ilgaamžiškumas priklauso nuo jo medžiagos.Žemos kokybės žalvario maišytuvas gali būti lengvai į rūdis, vandens padarytos žalos ir blogiau. Mūsų maišytuvai yra pagaminti iš didelio grynumo kieto žalvario(H59 žalvario), kuris yra pastovus fizinis nuosavybę ir sumažina galimybę korozijos ir rūdžių atsirasti. 2.Amatų: Žemos kokybės maišytuvas tiesiog tvarkomi metrų tekinimo, ji atsirasti defektų; 3 kartus poliravimo pagaminti dirbinio grubus, singe "chrome" dangose nėra prasmės antikorozinės.Mūsų maišytuvai tvarkomi tiksliai mašinų, komponentai su montavimo matmenys atliktas puikus kūrinys iš maišytuvai;penkis kartus poliravimo, pagaminti dirbinio veidrodžio paviršiaus Varis+Nikelis+Chromas nikelis, ilgalaikis antikorozinės ir blizga. 3.Vožtuvai: vožtuvas yra svarbi bet kurio čiaupo.Žemos kokybės maišytuvai prastai pastatytas vožtuvai gali reikšti, kad vandens nutekėjimas ir expensice remontas. Mūsų maišytuvai naudoti aukštos kokybės keraminių vožtuvų,atlaiko 500000times naudojant be protėkių ir pateikti sklandžiai atidaryti-uždaryti, Dabar mes priimame Alipay,TT, "Western Union", Credi Kortelės ir kt. Jūs turite kovoti su mokėjimo per 3 dienas. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. 1.Kartą tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus. 2.Prekės apdorojimo laikas:apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia,apdorojimo laikas gali būti nuo 2 iki 5 darbo dienų. 3.Prekių daugiausia shiped per China Post "Oro Paštas,EMS arba DHL, Jei pristatymo adresas yra nuotolinio DHL,mes pakeisti, kad siųsti "Fedex".Ačiū! 4.Mes rašyti sekimo numerį Kapt.lt po jį išsiųsti.Jūs galite peržiūrėti atnaujintą siuntą internete,kuris bus rodomas per 1-2 darbo dienas. Taip pat mūsų po pardavimo paslauga bus išlaikyti sekti ir išsiųskite pranešimą, kai yra bet koks delsimas pristatymas. 1.Teigiami Fedback (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums,prašau, du kartus prieš paliekant atsiliepimą. 2.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis!

Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Šalta & Karšto Vandens Taip
Diegimo Tipas kabinoje sumontuoti
Modelio Numeris YS-1089BF
Karšto & Šalto Vandens Taip
Prekės Pavadinimas Tuqiu
Rankenų Vienu Rankena
Stilius Šiuolaikinio
Paviršiaus Apdorojimas Auksas
Svoris Pakuotėje <2kg
Tipas Keramikos Plokštės Ritės
Pakuotės Dydis 33cm x 25cm x 17cm (12.99in x 9.84in x 6.69in)
Pakuotės Svoris 1.85kg (4.08lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai