4 VNT./Rinkinys Vaivorykštė Sidabro Naują Atvykimo Nerūdijančio Plieno stalo Įrankių Rinkinys, Indai Nustatyti, Spalvinga Kūrybinių Vakarienė Nustatyti Kalėdų Dovana

€12.81

-29%

€18.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plieno stalo įrankių rinkinys, vakarienė rinkinys, indai rinkinys, Pigūs plieno stalo įrankių rinkinys, Aukštos Kokybės vakarienė rinkinys, Kinija indai nustatyti Tiekėjų.

Deccription Lekoch yra bendrovės speciallizing gamyba ir pardavimas, indai. Siūlo geriausias stalo ir paslaugų kiekvienai šeimai pasaulyje yra mūsų tikslas. Mes visi turi vieną bendrą tikslą: tegul Lekoch indai būti žinomas ir mylimas žmonių visame pasaulyje. Sveiki atvykę į pasirinkau Lekoch stalo įrankiai! Informacija LEKOCH pasirenka bauda medžiagos pateikti savo stalo įrankiai vienetų. Tačiau, net aukštos kokybės nerūdijančio plieno, gali sutepti, jei nebus tinkamai pasirūpinta. Išlaikyti išvaizdą jūsų Lekoch peiliai per metus vykdykite toliau pateikiamas rekomendacijas. Po kiekvieno naudojimo, išplaukite peiliai šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu. Venkite naudoti ploviklius su chloru arba anti-kalkakmenio agentai. Skalbti rankomis, Kai rankų plovimas jūsų Lekoch stalo įrankius, venkite abrazyvinių šluostės ar krūmynai. Įsitikinkite, kad nuplauti maisto lieka kaip įmanoma greičiau po jų naudojimo. INDAPLOVĖ Jei jūsų skalbimo peiliai į indaplovėje, įsitikinkite, kad pasibaigus ciklui, stalo įrankiai dalys yra visiškai sausos. Rankos, sausa juos minkštu audiniu, jei dar šlapia. Sumažinti kontakto stalo įrankiai su indaplovė, garų. Pašalinti peiliai iš indaplovės kuo greičiau ciklą baigė ir nuvalykite kiekvieną elementą, sausu minkštu skudurėliu, net jei elementas atrodo sausas. PEILIŲ GELEŽTĖS Imtis papildomų atsargumo peilių geležtės. Peilių geležtės yra pagamintos iš 304 plieno, suteikti jiems daugiau pjovimo galia ir kietumas. Tai reiškia, kad jie yra mažiau atsparūs oksidacijai. Įsitikinkite, kad jie yra plauti iš karto po panaudojimo ir gerai išdžiovinti, prieš pateikiant juos šalin. Jie turėtų būti laikomi sausoje vietoje.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. Kaip galima stebėti mano parecl? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. Nėra jokių muitų mokesčių? Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

Prekės Pavadinimas Lekoch
Modelio Numeris LF4059
spalva vaivorykštė
Indai Tipas Indai Rinkiniai
4 vnt./rinkinys 1 kepsnys peilis+1 vakarienė šakutės+1 vakarienė šaukštas+1 arbatos šaukštelis
Drop laivyba Mes siūlome lašas laivybos paslaugas visame pasaulyje
4 funkcija sidabro rinkinys
Vartotojų skaičius 1
2 funkcija Spalvinga Vaivorykštė Peiliai
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Stilius Vakarų
Procesas Veidrodis Poliruoti
Modelio Tipas vaivorykštė
Technika Graviravimas
patarimai Nepamiršti, kad kiekvienas peiliai yra skirtingų spalvų, nes vaivorykštės spalvos
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
sertifikavimo CE / ES,CIQ
funkcija 1 dulkių danga
Gamyba Šaukštas/Šakutė/Peilis/Lazdelės Rinkinys
3 funkcija stalo įrankiai rinkinys
Funkcija Įžuvinti,Eco-Friendly
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 28cm x 5cm x 5cm (11.02in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai