YFGXBHMX Nešiojamų Kelionių Vandeniui Poliesterio Užtrauktukas Saugojimo Krepšys Kosmetikos Organizatorius Turėtojas Gali Pakabinama Pakuotė

€6.58

-24%

€8.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: užtrauktukas saugojimo krepšys, laikymo krepšys, nešiojamų kelionės, Pigūs užtrauktukas saugojimo krepšys, Aukštos Kokybės, laikymo krepšys, Kinija nešiojamų kelionės Tiekėjų.

Medžiaga:poliesterio pluoštas Dydis:14 * 13 * 25cm Spalva:kaip pavaizduota Daugiafunkcinis didelės talpos nešiojamas vyrų verslo kelionės plovimo maišelis lauko vandeniui skalbinių krepšys Iš:Yiwu Kinija Pakavimo kiekis:1 pakuotė pastaba: Dėl pusėje matavimo, matmenys gali turėti 1-3 cm klaida, Dėl skirtingų monitorių spalvų gali skirtis

1.Mes priimame bet kurį iš šių mokėjimo būdų.Visus siūlomus mokėjimo būdus tvarkomi mūsų partnerių Alipay.

2. Jei jūs vis dar turite bet kokių abejonių dėl mokėjimo.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Arba spauskite ant šios nuorodos: 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų.mes jums pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. Prašome patikrinti, pakavimo ir daiktų, atidžiai gavusi.Dėl ilgų pristatymas, prekę gali sukelti žalą, tranzito, jei žalą punktą, pls susisiekti su mumis, pirmiausia, prieš išvažiuojant atsiliepimus

1, jei yra rusijos pirkėjas, prašome užpildyti Pilnas Pavadinimas Imtuvas teisė .Jūsų užsakymą, prieš tai, kai jūs pateikiate užsakymą,Prašome patvirtinkite pristatymo adresą ir vardą. kitaip jokių kurjeriai bus grąžinti jūsų paketą.Ir mes nepriima jokios grąžinamosios išmokos už užsakymą be vardą ir pavardę.

2, Jei esate Skubiai Pirkėjas turi elementą, Jei jūs negalite laukti, kantriai CHINA POST ORO PAŠTO paketą. Pls pasirinkti Išreikšti taip, jei pasirinkote kinija paštu.ORO PAŠTU, kai ji vėluoja transportas. pls neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčų, bet mes mielai norime jums padėti išplėsti perdirbimo kartus jūsų užsakymą.

3,VISOS Prekės yra prieinami, kai jums mokėti. ususlly mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir išvežti savo paketą per 48 valandas. Po paketo, kurį norite siųsti, ji negali kontroliuoti mus.Tai labai priklauso nuo tarptautinės laivybos, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti, jei turite bet koks delsimas, mes stengiamės padėti jums praneškite mums.

Specifikacija 33*15*85cm
Modelio Numeris A00027
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Tipas Laikymo Krepšiai
Produktas Motinos Pieno Laikymo Maišelis
Formos Aikštė
Taikomas Vietos Vonios kambarys
Naudoti Vonios kambarys
Talpa 20
Funkcija Veidrodėliai,Įžuvinti,Eco-Friendly
Storis 20 vielos
Prekės Pavadinimas YFGXBHMX
Modelis Butas Tipas
Medžiaga Augalų Pluošto
Klasifikacija Vakuuminis Suspaustas Krepšys
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai