Elektrinis virdulys Sveikatos priežiūros taurės elektrinis karšto mini stiklo sveikatos puodą "office" smart vandens užvirinti arbatinukas Anti-dry Apsauga

€45.02

-50%

€90.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektrinis Virdulys, sveikatos puodą, elektrinis virdulys, Pigiai elektrinis virdulys, Aukštos Kokybės sveikatos puodą, Kinija virdulys elektros Tiekėjų.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[43186] Sveiki su jumis kitą kartą

Dear friend, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą . Jei produktai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą jums nedelsiant. jei yra patenkintas, prašome pateikti visą penkių žvaigždučių atsiliepimų. thank you so much už jūsų paramą ir kviečiame atvykti į mūsų parduotuvę, bet kuriuo metu. Daug gerų kūrinių yra skirtas jums. ^_^ have a nice day, ačiū !!

Pristatymas 1), Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą . Mes atsiųsime elementus per 2-7days, kai mokėjimas yra visiškai patikrintas.

2) Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų ( Kinija Paštu Oro Sklypas), nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. 3) siekiant užtikrinti, kad gausite elementus su mažai Muitinio Įforminimo Mokestį, mes bus deklaruoti daiktus, kaip mažesnės vertės , Bet importo mokesčiai ar mokesčių mokesčiai bus jūsų pusėje. Prašome atkreipti dėmesį.

Dydžių & Spalvų 1) Dėl rankinis matavimas . Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas. Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą. Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra maždaug 0.5 colių (0.5-1 cm ) matavimas. 2) skiriasi spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys paveikslėlyje , apšvietimo, fono ir t.t. gal fizinį produktai yra šiek tiek skiriasi . Gauto produkto spalva turi viršenybę . dėkojame už jūsų supratimą !!

Pakuotės svoris, nes kiekvieną kartą naudojant įvairių pakavimo medžiagų. Taip pakuotės svoris gali ir svorio produkto puslapį, parašyti įvairių. Kas su svorio pagal faktiškai gautas. Turi viršenybę .

produkto kodas TANGWUR
Prekės Pavadinimas tangwu
Korpuso Medžiaga Stiklas
Patekimo į rinką laikas Mar-14
Maitinimo Šaltinis 220V/50Hz
Galia (W) 360w
sertifikavimo 148
Funkcija 148
Šildymo Būdas Underpan Šildymas
Šildymo Greitis 4-6 minutes
JR 148
Automatinis uždaromasis No
Talpa 0,4 L
Įtampa (V) 220v
Stilius Elektrinis Virdulys
šilumos Taip
Masto Ženklas Virdulys Ženklas
Medžiaga Stiklas
Modelio Numeris tangwu
Pakuotės Svoris 1.8kg (3.97lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 25cm (11.81in x 9.84in x 9.84in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai