{Guoran} Moterims Megztiniai 2017 M. Rudens Žiemos Golfo Puloveriai S M L Minkštas Ruožas Viršūnes Ilgomis Rankovėmis Juoda Raudona Balta

€12.26

-19%

€15.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiemos golfo, moterų megzti megztinis, vyriški megztiniai, Pigūs žiemos golfo, Aukštos Kokybės moterų megzti megztinis, Kinija moteriški megztiniai Tiekėjų.

PASTABA:

1.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius.

2.Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas. Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

Dydis(cm)

Peties(cm)

Krūtinė(cm)

Ilgis(cm)

Rankovės(cm)

S

33

74-100

55

53

M

34

78-110

57

55

L

36

84-120

60

58

Apie Laivybos A. Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus. B. Mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas nuo sistemos patvirtino jūsų mokėjimas; C. labiausiai produktą, mes siūlome nemokamas pristatymas, bet reikia atkreipti dėmesį į tai, prieš jums pirkti ; Apie Produktą A. pažadame 100% Nuotraukos iš Realių produktų. B. yra 2~3%skirtumas pagal rankinis matavimas. C. Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. D. Dėl skirtingų monitorių rodyti skirtingas, tikrai daro subtilus spalvų žemėlapius ir nekilnojamojo klaidos yra normalu. Apie Mokėjimo A. Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų arti; B. Mūsų pirkėjo Apsaugos apsaugo TIK Mokėjimo Būdus Kapt.lt ant žemiau: Mokėjimo Atsiliepimus politikos Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą, skatinti sveiką Ali bendrijos, mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai. Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą už jus prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų. Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas.

Uždaryti Tipas Nėra
Modelio Numeris 002
Dydis S, M, L
Medžiagos Sudėtis Viskozės
Storis Standartas
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas guoran
Apdaila Nėra
Modelio Tipas Kietas
Technics Kompiuterio Megzti
Lytis Moteris
Stilius Mados
Apykaklės Golfo
Elemento Tipas Puloveriai
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)

Panašūs produktai