Rankomis Dažyti Aukštos Kokybės 5 Vnt. Rinkinys Drugelis Puošyba Naftos Tapyba Ant Drobės Namo Sienos Šiuolaikinio Meno Už Kambarį

€32.62

-5%

€34.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: meno tiltas, meno reprodukcijai tapyba, tapybos meno drobė, Pigūs meno tiltas, Aukštos Kokybės meno reprodukcijai tapyba, Kinijos meno tapybos drobės Tiekėjų.

Terminas Paslauga

Pristatymas:

Kiekvieną tapyba bus 100% rankomis dažyti mūsų patyrusių menininkų, po to, kai gausime jūsų užsakymą. Prekės bus supakuotos per 3-7 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. Siekiant užtikrinti, kad jūsų tapybos atvyksta į jūsų nesugadintas sąlyga, mes leisime tapybos sausas keletą papildomų dienų, padidinti apdorojimo laikas. Mes jus patikinti, kad jūsų tapyba yra verta palaukti.

Pristatymas:

Nemokamas pristatymas užsakymas bus pristatymas per china post " oro paštu. Kinija paštu, oro paštu, paprastai prekė atvyks su 10-25 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.

Taip pat kad bus pristatymas per EMS/TNT/FedEx/DHL, kuri atvyks su mažiau darbo dienų, bet klientas turėtų mokėti už tinkamą laivybos mokesčiai.

Grąžinti Garantuotas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Jūs turėtumėte įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Grįžti laivyba tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai atgal yra rezultatas mūsų klaidos (t.y., Jūs gausite klaidingą punktas).

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su savo daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Rėmelio režimu Reikia Pirkti Vidinis Rėmelis, Skirtas Pakabinti Ant Sienos
modernios naftos tapyba Namo Apdaila Šiuolaikinės
Paramos Bazės Drobė
Pardavimų tipas Mažmeninė, Didmeninė Prekyba
Dalykai Gėlė
Formos stačiakampis
Technics Rankomis Dažyti
namo apdaila nuotrauką gėlių aliejaus tapybai
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Medžiaga Drobė
Stilius Abstraktus
Rėmas No
Tipas Naftos Paveikslai
abstrakti naftos tapyba sienos menas drobė
Dydis(cm) 30x50cm*2vnt 30x70cm*2vnt 30x90cm*1pcs
originalus No
Prekės Pavadinimas YouYiBao
Be rėmelio Kaina tik drobė
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Prašymas Gyvenamasis Kambarys,Miegamasis,Kabinetas,Kavinė,Viešbutis, Vyno Baras, Valgomasis, Holas, Virtuvė
Vidutinis Aliejus
Modelio Numeris 5vnt-y741
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai