Šilko patalynės komplektas california king size karalienė visiškai twin Rožinė satino antklode padengti lovatiesė dvigubai įrengtas lova lapas antklodė doona 6pcs

€101.24

-5%

€106.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rožinė satino antklode padengti, lova lapas antklodė, satino antklode, Pigūs rožinė satino antklode padengti, Aukštos Kokybės lova lapas antklodė, Kinija satino antklode Tiekėjų.

patalynės komplektas,patalynė,paklode,antklode padengti,lova padengti,patalynė,lovų nustatyti,patalynės komplektas queen size,lovatiesė,patalynė,paklodės,paklodės,antklodžių padengti nustatyti,drobulė,patalynės komplektai

Karšto Pardavimo:

Vienas patalynės komplektas = 6PCS = 1 antklode/antklodė padengti + 1 paklode + 4 pagalves. ( Be šalikas).

Prašome pasirinkti, suapvalinta arba stačiakampio formos lapą arba įrengti lapas:

Medžiaga: 50% Mulberry šilkas+50% dirbtinis šilkas

Dydis : twin, pilnas, karalienė, karalius

Dviejų Dydis

( 1,2 m/3 pėdų lova )

Antklodžių/antklodė padengti: 150x200cm

Butas paklode: 180x230cm

ar Įrengtas paklode: 120x200cm

Pagalvių užvalkalai: 48x74cmx2 (pastaba: tik 2 pagalvių užvalkalai už dviejų dydis)

Visą Dydį

( 1.5 m/4-5 pėdų lova )

Antklodžių/antklodė padengti: 200x230cm

Butas paklode: 245x250cm

ar Įrengtas paklode: 150x200cm

Pagalvių užvalkalai: 48x74cmx4

Yra esate butas suapvalintas lapas, plokščio stačiakampio formos lapą ir įrengtas lakštai yra, galite pasirinkti. Jei pirkėjas negali pasirinkti, kad mes norime siųsti plokščio stačiakampio formos lapo.

Kaina už 6 vnt įskaitant 1 antklode/antklodė padengti, 1 lova lapas ( įrengtas arba butas ) ir 4 pagalves. ( Be šalikas). Prašome pasirinkti, kokio tipo lapas norite.

Ji būtų labai dėkingi, jei galėtumėte leiskite mums žinoti, dydį, savo lovą, kaip lovos dydis skiriasi kiekvienoje šalyje.

Mes pagaminti pagal Užsakymą.

Daugiau Spalvų (Prašome tiesiog palikti žodį):

Paslaugų teikimo sąlygos

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 1-5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome pastebėti, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra shpping mokesčiai atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių ir pirkėjams yra atsakingas už muitus.

Grįžta

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų custmers geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo dienos daiktų, bet Rconditions. Jei elementai yra sugadintas, arba prarastas, kai jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.

Dydžio ar Tinka Problemas

Kaip dydžio King-size ar Karalienė-dydis skiriasi kiekvienoje šalyje, pirkėjas tikimasi, kad patikrinti, ar nustatyti tinka jūsų lova pagal dydžių mes teikiamos prekės aprašyme prieš perkant. Jei radote nustatyti nėra tinkami jūsų lova ar turite klausimų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalvų gali būti dėl kai kurių priežasčių, tokių kaip spalva svarstymus monitoriai, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

nėra.GD-2907

Dydis Full, King, Queen, Twin, california king, 180x200cm, 160x200cm, 150x200cm
Modelis Spausdinti
Kiekis 6 vnt.
Tipas Antklodžių Viršelio Komplektas(Be Šalikas)
Audinio Tankis 173 * 118
Stilius Europa
siūlų skaičius ≥600TC
Modelio Tipas Kietas
reitingas kokybė
Įdaru Nėra
Medžiaga 50% šilkas
Naudoti Namuose
Technics Ruffles
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Taikymo Dydis 2,0 m (6.6 pėdos),1,8 m (6 pėdos),1.5 m (5 pėdų)
Modelio Numeris patalynės komplektas
Audinio Skaičius 80
Prekės Pavadinimas FishStarHerb
Svoris 3
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 22cm x 22cm x 8cm (8.66in x 8.66in x 3.15in)

Panašūs produktai