2018 Kūrybos Milžinišką Popierinės Gėlės 9pcs + Lapų 8 vnt Pusė Pagaminti Rinkiniai su Pamokos Vestuvių Fonas Baby vaikų Darželio Mažmeninė Parduotuvė

€46.17

-18%

€57.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: popierinės gėlės, milžinišką popierinės gėlės, gėlių gėlių, Pigi popierinės gėlės, Aukštos Kokybės milžinišką popierinės gėlės, Kinija gėlių gėlių Tiekėjai.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[45680] Pusmetį Padarė Descriptio Aprašymas Ieškote elegantiškas, už prieinamą kainą sienos menas?

Šie "PASIDARYK pats" milžinas popierinės gėlės yra tiesiog apsvaiginimo, ir jie būtų puikus fonas vestuvių, pobūvių, vaikų darželio, mergaitės kambarį, arba bet elegantiškas moteriškas vietos. Taip pat jūs gaunate galimybę naudoti savo kūrybiškumą, mes tik suteikti būtinų medžiagų.

Mūsų rinkinį sudaro:

- Popieriaus gėlių žiedlapių (mes naudojame aukščiausios kokybės 141-168 svarų kortelės), įvairių dydžių ateina su skirtingais kiekiais pertals

- Gėlių bazės

- Gėlių centras

- Komandą Žala-Nemokamai kabinti

- Vaizdo Samouczków(mes atsiųsime jums nuorodą žiūrėti, kaip padaryti, kai jūs pateikiate užsakymą)

***Klijų nėra įtrauktas. Mes rekomenduojame naudoti karštų klijų pistoletas. ***

Kodėl tai veikia geriau?

Smagiai sukurti gėlių. Išsaugoti pristatymas. Jūs galite tikrai pasakyti visiems, kad jūs padarėte gėlių! Jis ateis su 9pcs milžinišką popierinės gėlės(40CMX1Piece + 25CMX7PCS + 15CMX1Piece) + 8pcs Lapai

[xlmodel]-[produktai]-[pat 45370] Jums gali patikti

[xlmodel]-[produktai]-[45368] Jums gali patikti

[xlmodel]-[custom]-[42073] Politikos Prekės ženklo Istorija: Ateities & Fancy

Kodėl mūsų prekės yra Ateities & fancy

Mes manome, kad tai turėtų rodyti, kas mes esame ir kur mes esame kilę. Gimiau mažame kaime, Kinijoje, mano tėvas dirbo labai sunku pateikti švietimo mano broliai ir seserys ir save. Jis mokė mus, kaip turi būti sąžiningas, stipri, nepriklausoma, sunkiai dirbti ir optimistiškai. Aš nusprendžiau, kaip jauna mergina, aš norėjau padėti mano tėvas remti šeimą, ir studijavo sunku, kol baigiau universitetą. Aš tada prisijungė prie tarptautinės įmonės ir paprašė priimti pavadinimas anglų kalba. Po svarstymo už o, aš galiu pasirinkti Ateities, nes visi visada sakė, kad jiems visada žiūri toli į priekį su optimistinis požiūris į ateitį. Aš sunkiai dirbo kuriant savo įmonę, ir buvo labai malonu, kai mano sesuo baigė ir norėjo prisijungti prie manęs. Jos vardas yra Išgalvotas, kaip ji yra visada suknelės naujausias madas. Mes glaudžiai bendradarbiauti su mūsų klientais, teikti neprilygstamą klientų aptarnavimo, pardavimo rėmimo ir po priežiūra.

Mes dirbame labai sunkiai, kad mes garbė, mūsų tėvo, ir tai, ko jis mus išmokė. Mes vertiname visus mūsų klientų ir paramos gavome auganti mūsų įmonė.

Apie MUS:

Mes specializuojamės eksportuojančių visame pasaulyje ir buvo nuo 2008 metų. Mūsų įmonė pirmoji pradėjo eksportuojančių vestuvių naudai, dovanos ir vestuvių puošmena, ir vėliau mes pridėti naują eilutę apie vestuvių backrops.

Mūsų prekinis ženklas "Ateities & Fancy" yra pirmaujanti pavadinimas atveju, priedai ir padėjo daugeliui naujų kompanijų visame pasaulyje pradėti savo naują verslą, Mes esame čia, kad padėtų, padėti ir augti kartu. Mėgaukitės naršyti per mūsų parduotuvę ir jaustis laisvai susisiekti turėtų jums reikia pagalbos

Apmokėjimas:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo

Lyderio Laikas

Pagamintas pagal užsakymą 5-10 darbo dienų, jei jums reikia greičiau išsiuntimo metu arba greičiau laivybos metodas, prašome susisiekti su manimi aptarti, kaip aš gal galėtų sutalpinti prašymus, susisiekite su manimi prieš perkant.

Laivybos Laikas

Kapt.lt Standartinio Laivybos: jis trunka 15-40 darbo dienų, dauguma pasaulio šalių, bet Brazilija ir Rusija gali imtis daugiau laiko, nes muitinės, yra griežti.

EMS, AS Specialią Eilutę: Jis trunka maždaug apie 6-10 darbo dienų, AU, JAV, Europoje, CA, tačiau Brazilija ir Rusija gali užtrukti ilgesnį laiką.

Mes tik laivas prekes jūsų nurodytu adresu į Kapt.lt, todėl prašome įsitikinkite, adresas, kurį naudojate, yra teisinga.

Nėra jokių muitų mokesčių?

Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

klientų aptarnavimas:

Mes dirbame septynias dienas per savaitę, todėl prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kokį klausimą.

Grįžta & Grąžinti

Grąžina yra nepriimtas, nes visi žiedai yra pagaminti pagal užsakymą! Bet, jei yra pažeistas gėlės, mes galime išsiųsti jį ar grąžinti jums po jūsų pateiktų nuotraukų.

Weclome Lašas Siuntėjas & Didmenininkas

Jei norėčiau, kad didmeninės arba lašas laivas, plz susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba msg mums.

Funkcija 6 vestuvinė arka
Proga Vestuvės
Funkcija 9 nuotakos dušas
3 funkcija Milžinišką Popieriaus Rožių Žiedų
Modelio Numeris FTC021
Stilius Gėlė
Funkcija 7 fleurs artificielles pour le mariage
Funkcija 5 Darželio Popieriaus Gėlė
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Funkcija 10 Baby shower
Tipas Hibridas
Medžiaga Popierius
4 funkcija rose artificielles pour le mariage
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Funkcija 8 Pusė Pagaminta su Vadovėliai
funkcija 1 Vestuvių Fone, Dekoracijos
Prekės Pavadinimas Ateityje & Fancy
2 funkcija Didelės Popierinės Gėlės
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Įrenginio Tipas daug (17 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai