NOEBY 1 Vnt Žvejybos Masalas 130mm/50g Super Popper Viršų Vandens Jaukų Sunku Dirbtinis Masalas (VMC) Aukštų Kabliukai

€6.67

-44%

€12.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vmc aukštų kabliukai, sunku masalas, suvilioti sunku, Pigūs vmc aukštų kabliukai, Aukštos Kokybės sunku masalas, Kinija suvilioti sunku Tiekėjų.

PREKĖ: NBL 9439 ILGIS: 130mm SVORIS: 50g GYLIS: Virš Vandens, 1. Raudona alveolate iš viso atidaryti stiliaus burną, stipri pagunda, nukentėjo vandens aršiai, lengvai valdomas. 2. Lazerio poveikį kūno, gerai atspindi šviesą, turi stiprią pagundą. 3. Siamo viela iš nerūdijančiojo plieno konstrukcijos buvo super įtampą. 4. Sukasi trigubai kabliukai dizainas, lengva gaudyti. 5. 3X stiprus ir aštrus Prancūzija VMC aukštų kabliukai. NAUJŲ SPALVŲ ATVYKO:

Pristatymas

1) kad bus išsiunčiami per 48 valandas po gavimo jūsų išvalytas mokėjimą. Mes galime ne laivo švenčių dienomis Kinijoje.

2) Jūs turi pareigą bendradarbiauti su muitinės(pavyzdžiui, mokėti mokesčius ar teikti tam tikrą informaciją), siekiant gauti paketą. Mes negalime prisiimti nuostolius dėl jūsų incooperation. Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3) Laivybos Laikas priklauso nuo Transporto priemones ir Atstumas įvairių šalių.

Grąžinimo politika

Bet kokių klausimų,nedvejodami kreipkitės į mus.Jei dėl kokios nors priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome elektroniniu paštu mums per 3 dienas nuo gavimo keistis arba grąžinti. Grąžinant prekę (- es) turi būti originalioje būklės (nepanaudotų bet kokiu būdu) ir su visos originalios pakuotės, instrukcijos ir priedai. Pirkėjas yra Atsakingas už visas Siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai

Kai gaunate prekę, ir patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Savo pirkimo patirtį yra labai naudingi kitiems klientams.

Tikimės, kad jums mėgautis savo žvejybos laiką!

Pozicija Vandenyno Valtis, Žvejyba,Ocean Beach Žvejybos,Vandenyno Roko Fshing,Ežeras,Rezervuaras, Tvenkinys,Upė,Srovė
Ilgis 130 mm
Tipas Dirbtinis Masalas
Pakuotė PVC plastiko dėžutė
kablys vmc aukštų kabliukai
Prekės Pavadinimas NOEBY
spalva 3 spalvų
kategorijos Suvilioti
Svoris 50 g
Modelio Numeris NBL 9439
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.09kg (0.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai