Karšto Pardavimo dirbtiniais kailiais audinio kieme, fashioon Kailiniai Paltai audinio, Kailio Pagalvėlė,dirbtiniais kailiais audinio medžiagos

€14.12

-10%

€15.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: audinio alyvinė, audinio tvora, audinio fone, Pigūs audinio alyvinė, Aukštos Kokybės audinio tvora, Kinija audinio fone Tiekėjų.

USD 34.09 /metras

Žanras: Turinys : 100% Sintetinis Plotis : 60" Wide/150cm Dydis:60"*19.56"/150*50 cm Viena vnt/ dvi ant 100cm pločio mes neketiname padalinti jį. spalva: 12 spalvų Svoris : 400 g Polių Ilgis: 5cm Maloniai padaryti pastaba, modelį, jūs norite, ar tai žinutę, jav,ar kitur mes, kad atsitiktinai pristatymas

Nr 1: violetinė

No. 2: šviesiai mėlyna

No. 3 raudona

No. 4: rožinė

No. 5 :tamsiai ruda

No. 6: khaki

No. 7: Geltona

No. 8: hot pink

No. 9: smėlio spalvos

No. 10: Žalia

No. 11 balta

No. 12 dramblio kaulo

Pažymėti:

Produktas gali būti naudojamas apmušalai, fuzzy antklodes, šiltas, lovatiesės, miegamasis kambarys ir vonios kilimėlių,

švarkai, striukės pamušalai, kailio paltai, žirnių paltai, batai ir mesti antklodės.

Priežiūros Nurodymai: skalbimo mašinai šalta. Sausu oru tinkamiausias, ar būgniniai sausas, mažai šilumos. Geležies kitoje pusėje mažai šilumos. Laikyti spintoje, kad nėra veikiamos šviesos. Laikyti atokiau nuo karščio šaltinių. Nėra geležies ar garų. Laikyti atokiau nuo insekticidai, mothproofing, ir kitų cheminių medžiagų, įskaitant kvepalai, plaukų lakas ir makiažas. Nėra pridėti į plastikinį maišelį. Pavyzdžiui, nekilnojamojo kailiu, dirbtiniais kailiais turi kvėpuoti. Nenaudokite džiovintuvas, pakabinti, kad išdžiūtų.

Jūs visada galite E-paštu mums pirma citata prieš perkant.

Parduodame laivų Statyklos ir Kelis kiemas pirkimas yra sveikintina.

Kelis kiemas Pirkimas bus pristatytos vienas gabalas be yardage pjovimo, atkreipti dėmesį, kad minimumo sumažinti yra 1 Kiemas ir, kad kiekvienas kiemas yra lygus 36 Cm ilgio.

Mokėjimo priimame sąlyginio Deponavimo. Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos apie tai, kaip sumokėti ar visos užklausos, susijusios su mokėjimo.

Siuntos Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą. Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą. Prekės bus išsiųstas per 24-48 valandas po to, aišku, mokėjimo (išskyrus savaitgalį ir švenčių). Atvykimo laikas:

1. Oro Paštas: 15-30 dienų

2. EMS: 5-10 dienų, Kartais gali vėluoti dėl savo vietos Klientų patvirtinimo. Jei nėra gauti elementą po 30 dienų, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti. Mes ne pasiūlyti derinti pristatymas. Mes nesame atsakingi už muitų ar mokesčių savo šalyje.

Return 1 Metų Garantija, Pasiūlymą pasitikėjimą! Visos prekės yra 100% Brand New. Visi straipsniai buvo išbandytas prieš išsiunčiant. Mes gali keistis item per 30 dienų po to, kai gavote, jei jis yra su trūkumais. Grąžinamas daiktas privalo turėti visus originalioje pakuotėje ir aksesuarų su Patvirtinimo Grįžti Kodą. Pirkėjas yra atsakingas už grįžta siuntimo išlaidas. Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas. Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas. Ji gali užtrukti iki 3 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.

Kiti VISI DAIKTAI bus supakuota Be mažmeninės prekybos langelį. Mes siekiame uždirbti 100% tobulas "Penkių Žvaigždučių" rezultatus iš jūsų. Žvaigždė-balai yra labai svarbu mums. Jei nieko apie jūsų sandoris neatitiko jūsų lūkesčių. PRAŠOME LEISKITE MUMS ŽINOTI, IR SUTEIKIA MUMS GALIMYBĘ PADARYTI KĄ TEISĘ prieš jums palikti atsiliepimą.

Suede Audinio Tipas #
Megztas Modelis #
Plotis 150cm
Tipas Dirbtiniais Kailiais
Stilius Vientisos Spalvos
Produkto Tipas Kitas Audinys
Medžiaga Dirbtiniais Kailiais
spalva No 1 purpurinė, No2 šviesiai mėlyna, No3 raudona, No4 rožinė, No5 tamsiai ruda, No6 chaki, No7 Geltona, No8 hot pink, No9 smėlio, No10 Žalia, No11 balta, dramblio kaulo No12
Funkcija Eco-Friendly
Neaustinių Technics #
Modelis Dažyti
Technics Audiniai
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai