3 Vnt./daug Bendravimo Atstumas 400M Belaidžio DMX 512 LCD Siuntėjas Siųstuvo Ir Imtuvų 2.4 G Bevielio Kontroliuoti

€104.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: imtuvas patiekalas, dmx pwm, imtuvas sony, Pigūs imtuvas patiekalas, Aukštos Kokybės dmx pwm, Kinija imtuvas sony Tiekėjų.

3 P cs/daug 2.4 G DMX 512 Belaidžio S ignal Imtuvas Ir Siųstuvas DMX512 belaidžio ryšio imtuvas/siųstuvas perduoda standartinę DMX512 protokolu duomenys(generuoja konsolės ) bevielio ryšio būdas, kuris išspręsti apšvietimo valdymo klausimais belaidžio perduoti visiškai tarp apšvietimo reguliatorius ir apšvietimas, apšvietimo ir apšvietimo ir pan. Ji gauna atsikratyti remiasi jungiamieji kabeliai visiškai. O taip pat gali užtikrinti, be jokio delsimo laiką, kai signalo duomenų perdavimo, signalo, duomenys realiu laiku ir patikimai. Šis produktas priima visuotinis nemokamai 2.4 GHz ISM dažnių juostoje. Aukštos efektyvus GFSK moduliacija,komunikacijos dizainas yra 126 kanalų šokinėja dažnio, aukštos anti-trukdymo galimybes. Naudojimo Instrukcijos 1. Galia siųstuvo ir imtuvo, po mirksi RAUDONA-ŽALIA-MĖLYNA, Siųstuvas ir Imtuvas būtų rodyti atitinkamą spalvą pagal nustatymas, grupei. 2. Paspauskite mygtuką ant siųstuvo ir imtuvo(s) pasirinkti veiklos grupė. (Sistema bus išsaugoti šį nustatymą ir būsimoms naudoti) 4. Kai abu siųstuvo ir imtuvo(s) abu yra nustatytas į tą pačią grupę, prijungti siųstuvą prie DMX valdytojas arba DMX iš rungtynių jūsų DMX grandinės. Prijunkite imtuvą prie laikiklio, kaip jums nori kontroliuoti. 5. Kartą per DMX signalo teikiama siųstuvas, būsenos šviesos DIODAS pradės mirksėti RAUDONA, ir tada patikrinkite statusas LED imtuvas(s), kol flash GREEN, Dabar, jūs galite laisvai kontroliuoti rungtynių kaip su kabeliu. 6. Pajutę tokį trikdymą į dabartinį kanalą, siųstuvai-imtuvai gali pasirinkite kanalą, automatiškai su MĖLYNA šviesa, mirksintis. Taikymo Scenos apšvietimas, Šokių salė, Didelis literatūros rezultatus, Gimnazijos apšvietimas, Laikinas etapas, veiklos, Miesto apšvietimo sistema, TV stotį, Konferencijų centras, Profesinio showplace, parkai, Baras, apšvietimas ir t.t. Pls pastaba mes turime skirtingus maitinimo kištuko , UK plug, AS kištuko, EU plug, JAV kištuko ,prašome mums pranešti energijos tiekimo jums reikia, arba mes ją renkasi visi pagal jūsų šalį.

DUK:

Skelbimas:

Atsiliepimai:

1. Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums , jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas , prašome nedvejodami mums Penkių Žvaigždučių Atsiliepimų .

2.Jei nesate labai patenkintas, kad mūsų produktų ar paslaugų,prašome pranešti mums iš karto taip, kad mes galime ją išspręsti kuo greičiau. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausios laimės!!!

Pakavimo būdas kartoninė dėžutė su putų viduje
Veiksminga Diapazonas 400 METRŲ
Punktas 2.4 G DMX512 belaidžio ryšio imtuvas&transmitte
Garantija 1 metai
DMX jungtis 3 Pin
Darbo Įtampa 5V/500mA
Stilius DMX Scenos Šviesos
Gauti Jautrumas -94dBm
Prekės Pavadinimas MOKA SFX
Moduliavimo Aukštos Efektyvus GFSK
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Įėjimo Įtampa AC100/240V, 50/60Hz
Dažnis-Judrus 2,4 Ghz Belaidžio ryšio DMX sistema su 512 kanalų
Modelio Numeris MK-E02
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai