20MM 22MM 4Colors Nerūdijančio Plieno Žiūrėti Juosta Drugelis Užsegimas Grupė

€10.14

-44%

€18.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Watchbands, Pigūs Watchbands, 20MM 22MM 4Colors Nerūdijančio Plieno Žiūrėti Juosta Drugelis Užsegimas Grupė.

Pagrindinės Savybės:

- Nerūdijančio plieno laikrodžio dirželis yra geras laikrodis pakeitimo juosta, skirta tiek vyrams, tiek moterims.

- Finišo juostos, todėl atrodo poliruoti ir apsvaiginimo.

- Nerūdijančio plieno medžiagos, dėvėti, atsparus korozijai.

- Unikali drugelio užsegimas, gražus dizainas ir lengva valdyti.

- Stilingas dizainas, elegantiškas ir rafinuotas. Juostos Ilgis: 7.09 colių

Grupė Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno

Band Plotis: 20 mm 22mm

Užsegimas tipas: Drugelis Užsegimas Pakuotės Turinys: 1 x Nerūdijančio Plieno Juosta

Garantija ir Garantijos

1.100% pasitenkinimas garantuotas!!!Mes tikimės, kad jums patinka mūsų produktus ir laimingas su tuo susidoroti!

2.Jei esate nepatenkintas prekės, kai jį gauti. Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 7 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Jei jums grąžinti prekes, turite mokėti grįžti krovinių.

3.Jei jums gauti netinkamų prekių, mes suteiksime jums naują pakaitinis kitam užsakymui.

4. Jei yra kokių nors problemų, kad jums netinka, susisiekite su mumis (žinutė/ prekybos vadybininkas/ - paštu), prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes tikrai stengiamės, kad esate patenkintas dar kartą.

Custom, Mokesčių ir Pareigas:

1 - Visos šalys turi skirtingas taisykles, prašome įsitikinkite, kad gaminys neturi jokių apribojimų savo šalyje, prieš jį pirkti. Pirkėjai yra atsakingas, jei produktas yra grąžinamas arba paspaudę pirkėjų užsakymą apribojimų priežastys.

2 - Jei vaisto reikia specialaus dokumento, jūsų šalyje arba turi būti aprašyti pagal tam tikrą vertę, prašome reikalauti, kad jis iš anksto. Dokumentai, pavyzdžiui, sąskaitos faktūros ir pan., nebus siųsti su paketu, išskyrus atvejus, kai to reikalauja pirkėjas.

3 - Produkto kaina neturi būti taikomi importo mokesčiai ar bet kokią papildomą mokestį. Pirkėjas yra atsakingas už aiškų užsakymą ir sumokėti mokestį, jei ji yra už pirkėjo šalyje.

Bet mes galime padėti pirkėjams teikti produkto sąskaitą faktūrą ar kitą dokumentą, ir informacija pirkėjams reikia išvalyti užsakymą, todėl prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Tercel yra pirmaujanti didmeninės mažmeninės prekybos bendrovė, veikianti tarptautinė didmeninės prekybos rinkoje, kuri specializuojasi elektronikos ir šiuolaikinės mados. Mes siūlome daug labai naujausia aukščiausios kokybės produktus už jus,pavyzdžiui, naujausias pigūs mados žiūrėti, moterų suknelė žiūrėti, moterų kalnų krištolas žiūrėti, atsitiktinis žiūrėti, apyrankės žiūrėti, riešo laikrodis, kvarcinis laikrodis, Automatinis savaiminis Vėjo žiūrėti,skaitmeninis laikrodis, automatinė vertus vėjo žiūrėti, visų rūšių cool Laikrodžiai. Mūsų tikslas yra paprastas: visada suteikti mūsų klientams visame pasaulyje, su labai aukštos kokybės produktus už mažiausią gamyklos tiesioginės didmeninės kainos. Mūsų Šūkis: aukščiausia Kokybė,Greitas Pristatymas,galime padaryti Tercel yra ketinimų teikti: - Puikus klientų aptarnavimas - Aukštos kokybės ir rinktiniais prekes Greitas pristatymas kartų ir konkurencingos kainos - Saugi ir patogi svetainė Draugiškas bendravimas gali išspręsti visų problemų, jei jums patiko straipsnis, nereikia pamiršti, kad mums 5 atsiliepimus! Jūsų paramą! mūsų didžiausia motyvacija!

Juostos Ilgis 18
Elemento Tipas Watchbands
Užsegimas Tipas drugelis užsegimas
Juostos Plotis 20mm, 22mm
Modelio Numeris 558224
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Sąlyga Naujas su žymės
Prekės Pavadinimas LEFTLY
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 19cm x 4cm x 2cm (7.48in x 1.57in x 0.79in)

Panašūs produktai