Eunavi 2 Din "Android 8.0 Octa 8 esminių Automobilio DVD Grotuvas GPS Navigacija, WI-fi, 4G" FORD S-Max, Kuga Sintezės Tranzito Fiesta, Focus II

€259.41

-22%

€336.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: din android, 2 din "android", navigator wifi, Pigūs din android, Aukštos Kokybės 2 din "android", Kinija navigator wifi Tiekėjų.

Šiltas patarimai: Prašome patikrinti paketą prieš gavimo dienos, patvirtinti paketas nepažeistas, ir tada pasirašyti.

4G RAM+32G ROM

Android 8.0

Prieš patvirtinti savo užsakymą, prašome mums atsiųsti keletą nuotraukų, iš savo automobilių konsolė,reikia jį patikrinti.

Pastaba: pažadame, kad visi mūsų produktai yra autentiški. Mes stengiamės pasiūlyti geriausią produktą ir paslaugą klientui. Jei esate bet kokiu būdu nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant mažą balą Išsamios Pardavėjas Reitingas (DSR), ir visada prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą . Mes esame įsipareigoję užtikrinti, kad esate visiškai patenkinti kiekvieną sandorį.

Galimi Priedai(Jei reikia, prašome susisiekti su mumis)

DAB+ (+35 JAV DOLERIŲ)

Built-in DVB-T (+40 JAV dolerių)

Vidinis DVR Funkcija (Pastaba: Ne įskaitant USB kamera, tačiau parama it)

MŪSŲ PASLAUGOS:

① Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvo laiko, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų .

② , Prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums, nereikia atidaryti ginčui , Ginčą nagrinėja platforma, platformos nėra profesionalus, tačiau jis negali išspręsti pagrindines problemas, pasitikėti mumis, jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes turime profesionalų komanda, išspręsti problemą jums .

③ A fter-pardavimo garantija:

1: 1 metai garantinis laikotarpis

2: Gavau 2 metams (gali būti pratęsta garantija (mokama pasirinktinai)

Logistikos pranešimas: Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokestis, Nuotolinio už papildomą mokestį arba muitinės nedelsiant. Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjų atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos. Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties. Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius. Jei turite gerą idėją sumažinti mokesčių, jūs galite pasakyti mums. Mes gamykloje Kinijoje, daugumai modeliu, mes turime juos sandėlyje, jums tik reikia mums duoti 2-3 dienas bandymo įrenginį. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

A. paskelbti vertę ir pavadinimas

Skelbiame 60 JAV dolerių pagal nutylėjimą, Mes paprastai parašykite objekto pavadinimą, automobilių vaizdo sistemos ir sąskaitos Faktūros vertė 60$. jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pranešimą kai jums padaryti užsakymą, tada mes bus patikrinti ir paskelbti pagal tai.

jei norite rašyti mažiau nei 60 jav dolerių sąskaitoje faktūroje,taip, mes galime padėti jums, bet jūs turite žinoti, turės rizikos,jeigu muitinės nustatė, kad reikia įvertinti, prekių vertė, tada atsakomybė turi būti atsakingas pirkėjas

B. muitai

Sklypai gali tekti išvalyti muitinės ir tai yra pirkėjo atsakomybė, kad tai padaryti, ir gali būti papildomų importo muitų, mokesčių, kiekvienas, kuris importuoja prekes iš užsienio šalis, reikia mokėti mokesčius. ir laivybos kompanija renka po pristatymo. linkiu jums suprasti, kad jis aiškiai.

C. platinimo tvarka

Jeigu viename užsakyme yra daugiau nei du elementus, tada mes galime pasirūpinti a sklypas.išsiuntė kartu.

A. paskelbti vertę ir pavadinimas

Išskyrus Rusiją naudoti SPSR, baltarusija naudoti EMS, Brazilija naudoti EMS, Kita šalis, mes naudojame DHL, " FEDEX, TNT. Mes atsitiktinai pasirinkti šį ( DHL, "FEDEX, TNT) trys express" kompanija. Jei klientai turi specialius reikalavimus, palikite pranešimą, kad jums reikia pasirinkti express " kompanija.

A: Sveiki Pardavėjas,šis punktas bus tilptų į mano automobilį ?

B: Dear Friend, Jei norite žinoti, į šį punktą gali tilpti į jūsų automobilio, ar ne ?Jūs galite pateikti mums informaciją apie jūsų automobilį.

1.Kas yra modelis ir metai ?

2.Skydelio dydis ir vaizdas ?

3.Ar jūsų automobilis turi vairo kontrolę ?

tada mes žinome, kurie dvd ir vielos, kuris tinka jūsų automobilio, visi el. laiškai bus atsakyti per 24 valandas,išskyrus savaitgalį ir festivalis

ar galite priemonė jūsų automobilio prietaisų skydelio dydį pagal save, jei skydelio dydis yra 178*100mm,ji bus prefektas, kad tilptų jūsų automobilio

A: Sveiki Pardavėjas, žemėlapis kortelės, o fotoaparatas yra nemokama ? įtraukti į paketą ?

B: Taip, Žinoma, kad žemėlapyje kortelę, mes padėsime jums įdiegti savo šalies 's žemėlapyje,tegul žemėlapį galite naudoti tiesiogiai.jei mes neturime

turėti savo šalies žemėlapį, mes atsiųsime jums tuščią sd kortelę kaip dovana.kameros, jei nuotrauka rodo, apima fotoaparato,

RAM 4GB
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas,įmontuotas GPS,TV,MP3 Grotuvai,Įkroviklis,CD Grotuvas,Radijo Imtuvas,Mobilusis Telefonas, "Bluetooth"
Galia 4*45W
Operacinės Sistemos "Android"
Krova In-Dash
Prekės Svoris 2.5kg
OSD Kalba Ispanų,Portugalų,Arabų,Prancūzų,Tajų,Vokiečių,Hebrajų,Italų,Rusų,Kinų (Tradicinė),Kinų (Supaprastinta),Anglų
Max Išorinė Atmintis 256g
Šerdys Aštuonių Branduolių
Ekrano Dydis 7"
Din Dvigubas Din
Prekės Pavadinimas Eunavi
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Ford
TF/Micro SD Lizdas 2
ROM 32GB
Speciali Funkcija Wifi Funkcija,Paramos 4G Tinklo,Parama Gali, Autobusų,palaiko 3G Tinklo,Paramos Vairas Kontrolės
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG,DVD-RAM,Mp3,Video CD,Mp4,CD
Rezoliucija 1024*600
Medžiagos Tipas metalas+plastikas
Modelio Pavadinimas Eunavi-WG7066
spalva Juoda
Įtampa 12V
Elemento Dydis 2 din
sistema Android 8.0
priedų paketą Nėra
Sąsaja Universalus
Pakuotės Dydis 33cm x 25cm x 21cm (12.99in x 9.84in x 8.27in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 4.5kg (9.92lb.)

Panašūs produktai