Stepper motorinių:Spausdintuvas/apskritimas / 7.5 laipsnio/ didelis sukimo momentas/0.5 A LZX

€8.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žingsninių Variklių, spausdintuvo stepper motor, sukimo momentas stepper motor, Pigūs stepper motor, Aukštos Kokybės spausdintuvą, žingsninių variklių, Kinija sukimo momentas stepper motor Tiekėjai.

pavadinimas:stepper motor

pavara:0.4

modulis:13T Stepper motorinių skersmuo: 42 MM, Aukštis: 16 MM (išskyrus guolių rinkinys) prieš ir po Išėjimo veleno: 3.0 MM, Yra ant išėjimo veleno ilgis: 8 MM (0.4 modulis 13 t pavara) Svoris: 98 g (arba taip), Srovė: 0.5 A Stepper Kampas: 7.5 laipsnių Variklių: dviem etapais: keturios vielos Varža: 8 omega vielos ilgis: 450 MM (su anti-trukdžių apskritimo) PAKETĄ SUDARO:1*STEPPER MOTOR

Pristatymas

Prieš atlikdami mokėjimą, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas atitinka adresą, kurį norėtų mus į laivą. Rusijos pirkėjas turi parašyti vardą ir pavardę. Brazilija pirkėjas turi pateikti mums CNPJ skaičius CPF skaičius Po visą apmokėjimą gauna ir išvalytas, jūsų prekė bus išsiųstas artimiausiu metu. Paprastai, pristatymo laikas yra 15-40 dienų . Tačiau Brazilija kainuos daugiau dienų, pristatymo laikas priklauso nuo to, muitinės ir pašto vežimas. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinimo Politika, Mes esame pasiryžę jums pateikti geriausių klientų aptarnavimo, galima. Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti pirkti, prašom kreipkitės į mus ir mes jums padėsime skubiai tirpalo. Mes norėtume išspręsti bet kokią problemą palankiu būdu. Mes norime, kad jūs esate laimingas su mūsų prekės. Jei dėl kokių nors priežasčių norite grąžinti prekę, susisiekite su mumis per 14 dienų nuo pristatymo dienos. Tik nenaudota, nesugadinta ir pradinę būklę elementą, gali būti kvalifikuotas grįžti. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis.

Atsiliepimų Mūsų tikslas yra teikti aukštos kokybės produktas ir malonią patirtį. Jei jūs esate laimingas su mūsų prekės ir paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių kursą. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. Dėkojame, kad lankotės!

Žingsnis Kampas(laipsniais) 7.5 laipsnis
Srovė / Etapas 0.5 A
sertifikavimo BMK
Etapas 2
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai