Labai reti Čing Dinastija sidabro ir procelain arbatinukas,Mėlynos spalvos,su žyma,Nemokamas pristatymas

€13.35

-17%

€16.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sidabro sidabro, sidabro arbatinukas, arbatinukas sidabrinė, Pigūs sidabro sidabro, Aukštos Kokybės sidabro arbatinukas, Kinija arbatinukas sidabro Tiekėjų.

Mielas drauge, jei jūs turite žvilgsnio ši prekė, aš tikiu, kad jums patinka. Ji buvo pagaminta iš jade ir sidabro lydinio.Tai yra labai retas ir jos amatų drožyba yra labai unikalus. Ji eksponatų Kinijos senovės puikus istoriją, kultūrą ir pažangias amatų priėmimo technika. Jis taip pat simbolis, sėkmės ir laimės. Jis atneš jums ilgaamžiškumas, laimingas, turtingas ir sėkmės , ir ji gali pridėti specialius gražioje vietoje, jei jūs įtraukėte ją namuose. Tai yra labai didelis kolekcijos vertę. Orų tu pradedi rinkti ar aistringas kolekcininkas, tai yra elementą, jūs nenorite praleisti. Kainos su pasitikėjimu ir ne miss it! Sėkmės

Grąžinti: Jei turite kokių nors problemų, kai gausite prekes, Prašome susisiekti su mumis be nedvejodama per 3 dienas.Žinoma, jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, Prašome grąžinti prekę per 14 dienų .Mes džiaugiamės, kad keistis, keisti ar grąžinti visą jūsų mokėjimą.Jei jums patinka mūsų prekės(s) arba turi kokių nors klausimų, su jais, Prašome susisiekti su manimi, prieš jūsų pasiūlymą. Mes padarysime viską, kad padaryti, siekiant padėti jums. Ir gausite atsakymą per 24 valandas.

Prekės Pavadinimas edmoogrel
Regioninės Funkcija Kinija
Medžiaga Metalo
Naudoti Namo apdaila
Pakuotės Dydis 20cm x 25cm x 20cm (7.87in x 9.84in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai