Ping 100set/daug Stiklo Buteliukas Pakabučiai Noras Butelis su Medienos, Kamštienos &Eye Varžtai Adata (miniature/stiklo/buteliukai/buteliukai/pakabukas)

€14.04

-4%

€14.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo buteliukas pakabukas, buteliuką pakabukas, miniatiūriniai stiklo buteliai, Pigūs stiklo buteliukas pakabukas, Aukštos Kokybės buteliuką pakabukas, Kinija miniatiūriniai stiklo buteliai Tiekėjų.

Aprašymas

Jūs galite lengvai atidaryti butelį per kamščiu įdėti Aromatą,Kvepalų ar eterinis aliejus savo pasirinkimą ,ir tada atlikti savo kvepalų buteliuko karoliai visur, kur jums eiti...

Pls Pastaba: 1. Stiklas yra fra gile , Prašome ca reful dėvėti , atkreipkite dėmesį į saugos 2.Visi jie yra rankų darbo , Todėl šiek tiek skiriasi vienas yra neišvengiamas. 3.Nes handmaade.taip, tai yra įmanoma, mažai deformacijos kartais., mažą bubble ir t.t., pls žinau, tai prieš mokėti,ačiū.

ne te:

spalvų ekrano nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios prekės, nes šviesos ,jei galite?t priimti šį skirtumą,prašome nedvejodami jį užsisakyti. ačiū.

100% Pasitenkinimo:

Anksčiau ar vėliau jums pasiūlymą savo pardavimo punktas ,jei turite bet kurį klausimą,mes darome viską, kad jums padėti 24 reikalas valandų,po to, kai jūs gaunate perkant prekes,jei jūs neturite patenkinti savo produktą ,jums turiu visus grąžinti pinigus, išskyrus pristatymo mokesčio.nes manau, kad klientas yra teisus amžinai.

Mokėjimo

mes paruošime punktą per 3 darbo dienas, po gauto mokėjimo

apdorojimo laikas užtruks 15-20 workingdays su įvairių orer.

Pristatymas

Ji paprastai trunka apie 20-30 darbo dienų ( Neturi būti šeštadieniais, sekmadieniais , ir Švenčių dienomis ) pasiekti daugumą šalių.

Mes post prekę jums Kinija Paštu Oro užsiregistruoti. Prašome susisiekti su mumis, jei prekės nėra atvyksta per 30 darbo dienų. Jūs galite Palikti mane teigiamų atsiliepimų, ir siūlo man penkias žvaigždutes ant visų detalių pardavėjas reitingų.

mes post elementą su 5 dienų po to, kai gausime mokėjimą

prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą

Mes pasirinkti EMS už jus, jei jūsų užsakymas virš 2kg vienu metu

Susisiekite su mumis

Geras bendravimas yra geriausias būdas išspręsti bet kokią problemą. Sveiki išsiųsti paštu mums jokių problemų

Atsiliepimai:

Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Paštu, jei turite kokių nors problemų, prieš paliekant atsiliepimą. mes jums atsakyti jūsų elektroninio pašto per 12 valandų. Prašome jokių skubotų neigiamą arba neutralų atsiliepimą . pasakyk man savo problemas . mes padarysime viską, kad padėtų jums . jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.

Lytis Unisex
Stilius Madinga
Formos\modelis Crystal Ramstis
Medžiaga Stiklas
Modelio Numeris 1018
Metalų Tipas Vario
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Pakabučiai
Pakabučiai Tipas Skaidrės
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (100 Rinkiniai/lot)

Panašūs produktai