Nešiojamojo kompiuterio motininė plokštė, skirta asus F5GL sistema, mainboard, pilnai išbandyti

€44.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plokštė, skirta asus, nešiojamas plokštė, f5gl motininę plokštę už asus, Pigiai motininės plokštės, skirtos asus, Aukštos Kokybės nešiojamas plokštė, Kinija f5gl motininę plokštę už asus Tiekėjų.

Pirkimo Pastabos

(Prašom skaityti atidžiai prieš jums užsisakyti. Kai jūs įdėti tvarka, tai reiškia, kad jūs sutinkate su mūsų parduotuvėje taisykles.)

1. MLLSE yra mūsų įmonės prekės ženklą.

2. Laivybos sąlygos FOB Shenzhen, mes neturime turėti jokių tarifų sukelia paskirties šalį. Tačiau mes galime sekti savo prašymą rašyti, maža kaina, kaip deklaruoti Muitinės vertės.

3. Baterijos draudžiama elementą siuntą. Mes jį pašalinti, kai mes išsiųsti siuntinį.

4. Gaminio parametrai gal ir neteisingas, prašome naudoti oficialios svetainės duomenys kaip standartinė arba kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.

5. Prekė yra NAUDOJAMI (ar Atnaujintas), nereikia matuoti jį pagal naujus standartus. Čia gali būti įbrėžimų ant produkto paviršiaus, bet tai neturi jokios įtakos jūsų naudojimui. Mes stengiamės suteikti jums geriausias.

6. Mes pakuotės sklypo stipriai (ne originalas / mažmeninė paketą, kuris negali patyrė ilgą kelią, transporto).

7. Apskaičiuotas Atvykimo Laikas yra tik jūsų nuoroda, prašome kreiptis į pristatymo laikas Kapt.lt.

8. Prašome patikrinti sklypas, prieš jums pasirašyti. Prašome atsisako pasirašyti, jei nesate patenkintas elementą (pavyzdžiui, prekės ženklo, išvaizda, žalą ir pan.). Kai prisijungiate prie sklypo, tai reiškia, kad jūs sutinkate dėl prekės būklė (mes suteiksime garantija, jei funkcija problema). Jei žala yra nustatyta po prekių gavimo, prašome pateikti išsamų žalos įrodymų, išduotas ne vaizdo ir logistikos bendrovės. Jei negalite pateikti įrodymų, kad žala, jums nebus suteikta galimybė gauti kompensaciją.

9. Be mūsų leidimo, prašome don, pertvarkyti arba išskaidyti produkto. Kai jūs remontuojant arba ardyti tai, ar garantijos etiketė yra sugadintas, mes negalime suteikti jokių garantijų ar grąžinti pinigus.

10. Dėl bet kokios priežasties, jei norite, kad visa grąžinamoji išmoka, jums reikia siųsti jį atgal į mus. Mes nematome jokių priežasčių besąlygiškai grąžinti visą. Jei jūsų netenkina, prašome don ' t padaryti, kad.

nešiojamojo kompiuterio motininė plokštė, skirta asus F5GL sistema, mainboard, pilnai išbandyti

Su CPU No
Prekės Būklė Panaudota
Lustų rinkinys NVIDIA
Uostai SATA
Atminties Tipas DDR2
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas MLLSE
Modelio Numeris F5gl
Lizdo Tipas Socket 478
žetonų Kita
Pakuotės Dydis 30cm x 18cm x 11cm (11.81in x 7.09in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai