Paprasta ir skaidriai, krištolo vaza hydroponic restoranas šešiakampe vieną gėlės į stiklo vaza 46005

€30.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėlių stiklo vaza, krištolo stiklo vazos, stiklo vaza, Pigūs gėlių stiklo vaza, Aukštos Kokybės krištolo ir stiklo vazos, Kinija stiklo vaza Tiekėjų.

Modeliavimas:Augalų

Pakuotė:Kartoninė pakuotė

Kilmės vieta:Zhejiang

Atspausdintas LOGOTIPAS:Gali

Ar patento šaltiniai:Nr.

Dydis:46005 (dėžutė šešių neparduoti)

Grynumas:k9

DUK toliau

1. Noriu pirkti jums parduoti?

Alibaba mes užsiimame didmeninė, mažmeninė ne

2. Jūsų prekių didmeninės kaip?

Pro, sveiki! MŪSŲ namas namas namo amatų auditorija pilna 500 dolerių iš dotacijos, 500 dolerių mokestis 30 dolerių pakavimo mokesčius. Didmeninė visas Logistikos (galite nurodyti, ne, mes galime padėti jums rasti reputacijos logistika) mokėti krovinių ir logistikos nuo paminėti, vienybę, medinės prekių komisinių pajamų, 5 dolerių už 500 jav dolerių, ir t.t. Išsiunčiami per 48 valandas nuo apmokėjimo. Nemokama registracija Namas JAV Namų oficiali svetainė pridėta narys mėgautis žemiausios didmeninės kainos, palankesnės laukia ateiti ir surinkti. Išsamias konsultacijas klientų aptarnavimo!

3. Ar pritariate, kad jūsų vardu?

Dėl išsamesnės informacijos, prašome konsultuotis su mūsų Investicijų Valdytojas, QQ: 613036102

4. Kada galiu susisiekti su jumis?

Mūsų darbo laikas darbo dienomis: 8: 30 am--5: 30 pm Savaitgaliais: 9: 00-4: 30 pm poilsio laiko visu etatu klientų aptarnavimo vadybininkas gali tiesiogiai telefonas: 15355337383 kedrų

5. Apie pažeistas produkto valdymas?

Bendrovės parduodami produktai yra atsakingas už visą, ant produkto pakuotės. Mes stengsimės daryti viską, kad bandys rasti gerbiamų logistikos kompanijų ir geri bendravimo, siekiant užtikrinti saugų atvykimą prekių. Produktas gavo sugadintas po remonto, prašome fotografuoti mūsų klientų aptarnavimo per 48 valandas patvirtinti, mes archyvas užsakymas yra tvarkomi taip: kiekviena padengia pusę nuostolio, atvykau į kitą pirkti tą pačią sumą pinigų bendrovių laikantis principo "win-win" bendradarbiavimas dėl padarytos žalos nuostolių tiek vienašališkai, jei turėti, bus sunku pasiekti win-win. Jei visi klientai padengia klientas padidina riziką ir išlaidas, viešųjų pirkimų, negali padidinti vertę. Jei mes manome, apskritai, jis bus padidinti kainą parduodami produktai, ji negali būti tvari, kad suteikti jums daugiau pigių aukštos kokybės produktai, viena pusė rizikos dėl dabartinės brandus tinklo operatoriai vienbalsiai pritarė gydymo programa! Jei jums sunku priimti arba norite nustatyti krovinių, prašome pasirinkti, kruopščiai, nes jums atrinkti tiekėjus, bet taip pat, kai mes pasirinkti mūsų klientams, mes norime pasirinkti ilgalaikę klientų kojon su plėtrai.

6. Atsižvelgiant į trūkumus, kaip elgtis?

Bendrovė daugiausia rankų darbo amatai, negali įvykdyti mechaninė produktas yra taip tobula, todėl nereikia atmesti atskirų produktų, atrodo, trachoma ir subtilus trūkumų, tai yra mūsų pačių savybės rankdarbiai! Mes suteikiame prieš jūsų siunta yra ypatingos kokybės inspekcijos darbuotojai patikrinimo, skinti, užtikrina nepriekaištingą, jei pro, kurie vis dar turite problemų, arba negali pakęsti menkiausias trūkumas, prašome atidžiai šalia vienas!

7. Dėl spalvų klausimai

Visi mūsų produktai nuotraukas ir išsamų planą yra 100% tikri shot, bet skirtingų šviesos problemų ar kompiuterio monitoriaus, gali būti šiek tiek spalvos, yra normalus reiškinys, aš tikiuosi, kad mano draugai suprastų, ačiū!

8. Į klausimą, sandelyje

Įmonė turi atskirą oficialioje interneto svetainėje, Taobao, Ali, fizinių parduotuvėse ir kitose pardavimo platformų, didesnis, siuntas kiekviena diena, taip, bus kai kurių produktų sandėlyje reiškinys, jei turite vieną produktą išparduoti, mes Jums pranešime pirmą kartą. Nes produkto naujinimus greičiau, akcijų produktas, vieną dalį, visą 200 pat priima užsakymą

9. Klausimas ant medinių mokesčiai

Bendrovės produktai daugiausia keramikos, yra silpnas, jis yra imamas 5 jav dolerių mediniai prekės kainuoja 500 dolerių, 1,000 dolerių mokestis 10 dolerių, ir t.t.

10. Ką turėčiau mokėti, kai siunta

Nes kiekvieno produkto pakuotės yra reikalingi 3-4 procedūras, pakuotė yra labai sudėtinga, įprastomis aplinkybėmis išsiunčiami per 48 valandas po jūsų mokėjimą, jeigu yra ypatingos aplinkybės, bus nedelsiant su jumis susisiekti. Tuo pačiu metu, mes bandysime pagerinti efektyvumą ir sutrumpinti. Ir stengtis kuo greičiau jums prekes geros, pristatymas laiku, tikiuosi, kad tėvai, kurie supranta!

11. Dėl pristatymo būdai

Yiwu miestų ir apskričių visoje šalyje iš esmės yra tiesiogiai logistika, logistikos pasirinkti, kai mes pasirinkti artimiausią iškrovimo punkto. Žinoma, taip pat galite nurodyti savo susipažinę logistika, logistikos įmonės pasakykite mums savo kontaktinius duomenis ir adresą. Po pristatymo, mes jus informuosime prekių pristatymo metu, užsakymo numerį, laivybos departamento kontaktinę informaciją.

12. Atsižvelgiant į gaminio kainos

Mes negalime suteikti jums mažiausią kainą, mes galime tik suteikti jums aukščiausios kokybės! Mes linkę interpretuoti kaina už o, aš nesu pasirengęs atsiprašyti gyvenimo kokybę! Jei tik pelno siekimas, galima pasiekti, mažinant išlaidas, greitas pardavimo tikslais, tačiau mums trūksta, jis didžiuojasi boutique. Įsipareigojimų, mes ne neišduos interesų, trumpalaikių ateities, mes siekiame puoselėti gauti daugiau pripažinimo ir Jungtinių amerikos valstijų sekti, o tai, ką mes toliau iš anksto didžiausia motyvacija

13. Atsižvelgiant į problemą grįžti

Visų pirma: Prašome taip pat po to, kai gaunate prekes, pagal užsakymą, jūsų kito patikrinti visus

Stilius Paprastas, modernus
Paviršiaus Technologija Poliravimo
kategorijos Vaza
Medžiaga white crystal
Kokybiškos Liejimo
Pirminės medžiagos Dirbtinis
Švytuoklė kabo forma Papuošalai
custom tvarkymo Tai yra
Produkto ID 46005
Pakuotės Svoris 1.23kg (2.71lb.)
Pakuotės Dydis 31cm x 23cm x 9cm (12.20in x 9.06in x 3.54in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai