Naujas ispanų klaviatūra HP G4, G6 CQ43 G4-1000 G6-1000 Q43 CQ57 G57 CQ430 CQ431 JUODA sp klaviatūra

€10.06

-7%

€10.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klaviatūra hp, cq57 klaviatūra, hp g6 klaviatūra, Pigūs klaviatūra hp, Aukštos Kokybės cq57 klaviatūra, Kinija hp klaviatūra g6 Tiekėjų.

Aprašymas:

NAUJA ISPANŲ nešiojamojo kompiuterio klaviatūra juoda HP G4, G6 CQ43 G4-1000 G6-1000 Q43 CQ57 G57 CQ430 CQ431 serijos klaviatūra

Išplanavimas: SP Versija

Garantija laikas: 6 Mėnesius

Spalva: juoda

Būklė:visiškai nauja!

Pastaba: Juostelės kabelis

Vežimą:

Visi įsakymas gali būti siunčiami visame pasaulyje.Prekės bus išsiųstos per Hongkong post Oro-mail ar Kinija paštu, Oro paštu, arba kitą standartinį laišką paštu arba DHL ."FEDEX", UPS ,AVS ir tt .

Paprastai tai užtruks 7-15 dienų į JAV .Jungtinė karalystė .Candan,Japonija ,Prancūzija.Australija .Kitos šalies, pristatymo laikas, apie 10-30 dienų

Prašome įsitikinti, kad jūsų siuntimo informacija yra tiksli pristatymo adresą.jei jūsų norite siųsti kitu adresu,prašome palikti pranešimą arba siųsti paštu mums laiku.mes neturime jokių bet responsbile už neteisingą adresą.

Mūsų kainos yra tiesiog įtraukti produkto kaina ir siuntimo išlaidų.neįskaičiuotos jokios mokestis, kaip ir bet koks muitų ir kitų mokesčių

Grąžinimas:

A:Mes priimti deklaracijas, kurios buvo vežamos kaip neteisingą punktas,arba defecive punktas

B:Defectives produktai gali būti pakeistas per garantijos laikas

C:Nekokybiškų produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo RMA išdavimo data.Mes pakeis dar vienas jūsų, arba grąžinti pinigus atgal .Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba fess grąžinimo pacakge.Pakeitimo arba grąžinamosios išmokos bus br aarranged tik po to, kai grįžo paketas bus pristatytas į mūsų adresą.

D: jeigu perkate klaidingą produktus,prašome mus informuoti kiek įmanoma greičiau .Bet jūsų užsakymas buvo išsiųstas .tada visas sąnaudas(įskaitant originalioje gabenimo,tvarkymo, mokesčių ir grįžti krovinių vežimo ir kt.) Atimti iš savo sąskaitos.

Atsiliepimai:

1.Jei jūsų esate patenkinti mūsų produktus,prašome palikti mums teigiamas grįžtamasis ryšys, informacija ir 5 žvaigždučių.

2.Jei turite skundą, ar palikti neigiamą atsiliepimą ,Prašome nukrito nemokamai taip pat kreipkitės į mus.Mes labai džiaugiamės, kad ją išspręsti jūsų.Andy neigiamų Atsiliepimų nepriima ,prašome susisiekti su mumis ją išspręsti.

Standartas Ispanija Standartas
Prekės Pavadinimas WESAPPA
Suderinamos Prekės HP/Compaq
Modelio Numeris G4 CQ43
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 34cm x 15cm x 18cm (13.39in x 5.91in x 7.09in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai