VTĮ 2017 m. Vasaros Orange Prarasti Trumpas Atsitiktinis Sunkiųjų Šilko Ilga Suknelė Plius Dydis O-kaklo trumpomis Rankovėmis Laisvalaikio Moterų Maxi Suknelė A7065

€189.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų maxi suknelė, maxi suknelė, šilko ilga suknelė, Pigūs moterų maxi suknelė, Aukštos Kokybės maxi suknelė, Kinijos šilko ilga suknelė Tiekėjų.

Garsus Prekės Ženklas Hangzhou, Kinija.

MŪSŲ PASLAUGOS

KAINA: kirto liniją kaina yra rinkos vadovas kainos, o ne pradinės kainos.

MM : MM yra ne milimetro, bet momme vienetas storis šilko audinio. MM=4.3056 G/(M*M).

PRISTATYMAS: Dauguma mūsų drabužiai yra pritaikyta: pritaikyti dydį, pakeičiant audinio pokyčiai stiliaus, trumparankoviai į ilgomis rankovėmis, trumpą dalį, ilgai dalyje, ebs, prašome susisiekti su mumis, ar jūs turite, pavyzdžiui, stilius taip pat galite siųsti nuotraukas į mus, Mes galime pritaikytus drabužius jums, pritaikyta produktų bus išsiųsti per 15 dienų. Tačiau, jei jūs perkate vietoje, jis gali būti siunčiami per 5 dienas.

GRĄŽINTI : Mes patikrinti produktų atsargūs prieš pristatymas. Jei yra kokių klausimų apie produktus, prašome fotografuoti ir tada susisiekite su mumis. Mes bus grąžinti ar pakeisti, atsižvelgiant į problemų, jūs patenkinti. Jei jums nepatinka stilius ar nenori , prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo drabužius. Prašome įsitikinkite, kad laikyti jį į pradinę būklę ir grąžinimas prekių savikaina patys .Jei yra produkto kokybės problemų priežastis jūs turite grąžinti, prašome iš anksto mokėti krovininio, mes gavome prekes, jums bus grąžinti krovinių.

PS : pritaikytus nepalaiko grąžinti ar pakeisti.

Lytis Moteris
spalva Oranžinė
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Stilius Atsitiktinis
Medžiagos Sudėtis
Modelio Tipas Kietas
is_custom Taip
Rankovės Stilius Batwing Rankovės
Iškirpte O-Kaklo
Audinys sunkiųjų šilko
Sezonas Vasaros
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Prekės Pavadinimas VTĮ
Talėja Natūralus
Medžiaga Šilkas,Žakardo
Siluetas Laisvas
Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Apdaila Puoštas
Modelio Numeris A7065
Pakuotės Svoris 0.452kg (1.00lb.)
Pakuotės Dydis 32cm x 30cm x 5cm (12.60in x 11.81in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai