10vnt 2.5cm5m Raumenų Juosta Sporto Juosta Kinesiology Juosta Medvilnės Elastiniai Klijai Raumenų Tvarstis Priežiūros Fizio Padermės Žalos Parama

€13.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kinesiology juosta medvilnės, juosta sportas, raumenų tvarstis, Pigūs kinesiology juosta medvilnės, Aukštos Kokybės juosta sportas, Kinija raumenų tvarstis Tiekėjų.

Pavadinimas:Raumenų Juosta 2,5 cm x 5m Sporto Juosta Kinesiology Juosta Medvilnės Elastiniai Klijai Raumenų Tvarstis Priežiūros Fizio Padermės Žalos Parama

Medžiaga: Medvilnė + Medicinos klijai

Juostos Ilgis: 5 M

Juostos Plotis:2,5 cm

Spalva:raudona\\orange\\chaki\\black\\žalia\\pink\\violetinė\\geltona,normalus, laivo atsitiktinai.jei norite pasirinkti spalvas ,palikite man žinutę norimą spalvą , mes pabandyti mano geriausia, kad atitiktų spalvų jums ,jei jūs spalvų pasirinkimas nėra atsargų , mes vis dar laivo spalva atsitiktinai , kaip kažkada , kai kurios spalvos yra ne atsargų per trumpą laiką.

Savybės:

pagerinti natūralią organizmo gijimo procesą ir padeda padidinti kraujo tekėjimą aplink raumenų

atsipalaiduoti overused pavargusius raumenis ir remti raumenų judėjimas

ne siauras, todėl visą spektrą judesio

banga modelis klijų pagrindo juda su oda ir raumenys

Naudojant 100% medicininio klijai, ne nerimauti apie alergija

Vandeniui ir orui

Lipnus ,patogu pjauti

Panaudojimas:

Raumenų, Raiščių ir Sausgyslių Traumų

Nugaros Skausmas

Kaklo Skausmas ir Galvos skausmas

Peties, Alkūnės, Kelio ir Čiurnos

Skausmas Postural Derinimas

Taiso Bendros Problemos

Siekiant išvengti ir apsisaugoti nuo Įtempti Raištis.

Sveiki didmeninė ir pagal užsakymą! Visi produktai Gali būti maišomi didmeninė prekyba (mišrios laivas bus lengva pigiai). (Jei užsakymo daugiau, daugiau lengvatinę kainą).

Kitose šalyse, prašome susisiekti su pardavėju konsultuotis išsamios pristatymo kainos

Sveiki atvykę į didmeninės arba Tinkinti

mes esame profesionalų sporto prekių parduotuvė.

Pristatymas:

1. Jei jūs adresas yra nepatvirtintų mes nesame atsakingi už tai. Jis yra labai saugus durų iki durų paslauga, dauguma countrys niekada problemų su muitine. (Prašome palikti savo telefono, kad tegul pašto darbuotojai susisiekti su jumis), jei jūsų adresas yra priklausė "kitas šalis", prašome susisiekti su manimi žinoti apie detali laivo kainą.

2.normalus, kinijos oro paštu apie 9-18 darbo dienų. Tačiau ji gali būti apie 45days, jei yra muitinės problemą, ar jūsų adresas yra atokioje vietoje, arba savo šalies pašto reikia daugiau laiko, kad siųsti laišką .

3.normalus, EMS oro paštu apie 7-15 darbo dienų, tačiau ji gali būti apie 30days, jei yra muitinės problemą, ar jūsų adresas yra atokioje vietoje, arba savo šalies pašto reikia daugiau laiko, kad siųsti laišką .

4.kinijos oro paštu, tai ne gavo maždaug po 18bussiness dienų, EMS oro paštu, tai ne gavo po maždaug 13 reikalas dienas, prašome susisiekti su mumis, leisk mums prašyti, kad kinijos post office patikrinti išsamiai . aš labai atsiprašau, kad sukelti jūsų nepatogumų, ačiū

Mūsų verslo Garantijos

1.Pirkėjas gali grąžinti per 7 darbo dienas, jeigu jums tai nepatinka. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 7 dienas nuo daikto pristatymo dienos, norėdami gauti Leidimą Grįžti prieš grąžinti elementą kitaip grąžinimo, bus atmesti.

2.Laivybos ir tvarkymo negrąžinamas.

3.Pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.

4.Prašyti grąžinti, prašome susisiekti su mumis

5.Visi grįžta turi būti originalioje pakuotėje ir įtraukti visi priedai, kurie pateikiami kartu siuntą. Mes pasiliekame teisę atmesti bet grąžos, jei tinkamai gairės yra ne po

Modelio Numeris raumenų juosta
spalva sumaišykite spalva palikite žinutę
Amžius Universalus
Dydis 5cm x 5m, 2.5cm x 5m
Medžiaga raumenų juosta
Prekės Pavadinimas XUANGOUXGCN
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 18cm (9.84in x 7.87in x 7.09in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)

Panašūs produktai