Klasikinio drobė, tapyba, portretas, art nude picture Ticiano Tiziano Vecellio Danae Gavimo Dušo Aukso

€13.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tapyba meno, drobės ir odos kelioniniai krepšiai, drobė, tapyba stendas, Pigūs tapyba meno, Aukštos Kokybės drobės ir odos kelioniniai krepšiai, Kinija drobės tapybos stendas Tiekėjai.

1) prieinama alternatyva, kad originalus menas, sienų dekoras drobė pasirodo nuo sienos su turtingą tekstūrą, spalvą ir detales. Menininkas-klasės, rūgščių medvilnės drobės sukuria elegantišką išvaizdą. Drobė gali būti solded kaip spausdina tik, neįskaitant Rėmo. A kirtimo 2 cm rezervuotas ne kiekvienoje pusėje drobės. Jūs galite DIY mount tapybos core su mediniais arba bet kuris rėmas jums patinka. Tapyba core bus suformuoti ir išsiųsti į kietajame Vamzdelio.

2) Mes taip pat pateikti neštuvais, barai. Yra 2 tipų. Vienas yra "PASIDARYK pats" rinkiniai. Su neštuvais jau gerai supjaustyti ir išsiųstas jums urmu. Mes teikti instrukcijas, todėl, kad jūs galite sekti, kad surinkti. Taigi, jūs galite tai padaryti, ir padaryti paveikslai pasirengę pakabinti youself. Tai yra krovinių vežimo išlaidų taupymo tikslu. Bet dar svarbiau, ji yra "PASIDARYK pats" įdomus.

Kito tipo neštuvais yra surinkti iš mums. Ji yra pasirengusi pakabinti.

3) Mes turime daug kadrų funkcijos, ir įvairių spalvos ir tekstūros yra. Galime pritaikyti kadrų serijas jums. Bet tai, ką mes rekomenduojame spalvos Juoda, Balta, Mediniai. Rėmo citata aukščiau apima neštuvais, reversas, tačiau neapima tapybos core/spaudinių,

4) Jei jums reikia neštuvais, arba kadrų, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos. Krovinių vežimo sąnaudas, galime pritaikyti tai jums.

Tiziano Vecelli ar Tiziano Vecellio c. 1488/1490 – rugpjūčio 27 d. 1576), žinoma, anglų kalba, Ticiano , buvo italų dailininkas, svarbiausia narys 16-ojo amžiaus Venecijos mokykla. Jis gimė Pieve di Cadore, netoli beluno provincijose (Veneto regione), iš Venecijos Respublika. Per savo gyvenimą jis buvo dažnai vadinamas da Cadore , imami iš vietos, jo gimimo.

Pripažino jo amžininkai, kaip "Saulė, Apsupta Mažų Žvaigždžių" (primindamas garsiąją paskutinėje eilutėje dantės Paradiso ), Ticiano buvo vienas iš labiausiai universalus italų dailininkų, vienodai sugeba su portretų, kraštovaizdžio fonas, ir mitologinių ir religinių dalykų. Jo tapybos metodai, ypač taikymą ir spalva, suteiktų didelę įtaką ne tik dailininkai iš italijos Renesanso, bet ir ateities kartoms Vakarų meno.

1. Pristatymo Sąlygos: Mes siūlome, AVS ir kitų tarptautinių ekspeditorių paslaugos, kol jūsų sutartis bylinėjimosi išlaidų. Standartinis pristatymas kartą nuoroda:

Pietryčių Azija: 10-15 dienų

Vakarų Azijoje ir Šiaurės Azijoje: 15-25 dienų

Artimuosiuose Rytuose: 15-25 dienų

JAV: 10-20 dienų

UK/AS: 15-25 dienų

Kanada: 20-25 dienų

Belgija /Prancūzija/Vokietija/Švedija): 20-30 dienų

Rusija: 25-45 dienas

Likusioje Europoje: 25-35 dienas

Centrinė ir Pietų Amerika: 25-40 dienų

Afrika: 30-45 dienos

2. Dėmesio:

a) Nemokamai grįžta per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos. Bet prašome būti atsakingas už laivybos mokesčiai grįžti.

b) galimi nedideli spalvų skirtumas tarp tikrasis tapybos ir vaizdą į monitorių, dėl ekrano nustatymų. Būkite atsargūs prieš siūlymą.

Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
spalva 12x16inch Išspausdinti tik, 18x24inch Išspausdinti tik, 24x32inch Išspausdinti tik
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Klasifikacija Už Sienos
Modelio Numeris MENAS-TT-001
Stilius Europa
Tipas Spausdinti
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 70cm x 4cm x 4cm (27.56in x 1.57in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai