Rankomis Dažyti Aliejus, Tapyba Mano Namų Per Atstumą-Modernios Naftos Tapyba Ant Drobės Menas, Sienų Dekoras-Kraštovaizdžio Aliejaus Tapybai Sienos Menas

€29.73

-67%

€90.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aliejaus tapybai vonios kambarys, tapyba michael, tapyba didmeninės, Pigios naftos tapyba vonios kambarys, Aukštos Kokybės dažymas michael, Kinijos tapybos didmeninių Tiekėjų.

Rankomis Dažyti Aliejus, Tapyba Mano Namų Per Atstumą-Modernios Naftos Tapyba Ant Drobės Menas, Sienų Dekoras-Kraštovaizdžio Aliejaus Tapybai Sienos Menas

Mano Namuose Atstumo puikus menininkas, ar jūs ieškote už kraštovaizdžio aliejaus tapybai namų dekoro? Kraštovaizdžio šiuolaikinės drobė sienos meno rinkinys bus puikus dekoratyvinis elementas ir, be abejo, atgaivinti sienos jūsų namuose. Čia jūs rasite Kraštovaizdžio paveikslų, įvairių spalvinimo, kad nustebinti savo unikalios formos ir nepakartojamą kompoziciją. Mes ypač rekomenduojame sienos meno įkvėpti darbai, garsaus menininko.

Dydis: 40"W × 28"H(100.00 cm x 70.00 cm) Išsamiai:10x28x2pcs.20x28x1pc

Aprašymas Žymos: Abstraktūs Peizažai Pavadinimas: Mano Namų Per Atstumą Originalus Dailininkas: Kitas Menininkas Tema: 3 - dalių Kraštovaizdžio Drobė Meno Terpė: 100% Rankomis dažyti Drobė Meno Aliejaus Tapybai Informacija Šiuolaikinės Drobė Meno Nustatyti 3 gabalas kraštovaizdžio paveikslų parduoti, Tai 100% rankomis dažyti aliejus, tapyba, sienų dekoras drobė. Mano Namų Per Atstumą, Jis buvo puikiai atkurta brushstroke pagal brushstroke mūsų talentingas menininkas. Mes ne tik atkurti kiekvieną detalę, originalus dažymas,tačiau užfiksuoti savo sielą. Kraštovaizdžio drobė meno rinkiniai yra puiki idėja dėl originalaus dekoro jūsų namuose. Įkvėpimo mumis gamtos grožį! Mūsų unikalus kraštovaizdis drobė sienos menas bus pagyvins bet kurio kambario ir atneš šviežumo į jį. Naftos paveikslai iš šią kategoriją taip pat yra puiki idėja dovanų savo artimiesiems ir draugams.

Rėmas No
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Formos stačiakampis
Kaligrafijos ir tapybos Dydis 40x28
originalus Taip
spalva Neįrėminti
Rėmelio režimu Neįrėminti
Dalykai Kraštovaizdžio
Prekės Pavadinimas amoy meno
Technics Rankomis Dažyti
Forma Trijų filmų Derinys
Modelio Numeris Mano Namų Per Atstumą
Dydis (Coliai) 40x28
Paramos Bazės Drobė
Tipas Handpainted
Stilius Modernus
Medžiaga Drobė
Vidutinis Aliejus
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Pakuotės Dydis 33cm x 4cm x 4cm (12.99in x 1.57in x 1.57in)

Panašūs produktai