ShineHome-Kalėdų Stiklo Brige Automobilių Plytelių Sienų Lipdukai Muraux Vaikams Nuimamas Elektrostatinės Lipdukai Šeimos Įmonės Parduotuvė Dekoro

€7.72

-15%

€9.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lipdukai muraux, plytelių sienų lipdukai, sienos lipdukas, Pigus lipdukai muraux, Aukštos Kokybės plytelės, sienų lipdukai, Kinijos sienos lipdukas Tiekėjų.

PRAŠOME Perskaityti Šią Pastabą, prieš Jums Padaryti Pirkimo

* E lectrostatic s elf-klijų & Nuimamas nr. lipni likučių. Pakartotinai naudoti. * Galima pertvarkyti lipdukas ir asmens alising savo erdvę .

* Tinka s mooth paviršiaus kaip plytelės, sienų , stiklo , veidrodžio, durys , šaldytuvas , automobilių. Descripton Ir Detales

Pakuotės dydis: 50x70cm

Tikrasis pasta dydis: PASIDARYK pats, jums gali klijuoti, kaip jums patinka ir, kad jis taptų didesnis

Pasta būdas: elektrostatinių adsorbcija, nereikia klijų

Komplektą sudaro: 1pcs/set

Pristatymo Laikas 3-25 dienas, priklausomai nuo užsakymo kiekio, mes visada laikyti laiko, kai mes, kad pažadas. 2-3 darbo dienas tvarkymo laikas nuo pavedimą. Atsiųsime el. paštu praneš jums, jei yra kokių nors netikėto vėlavimo. Grąžinimo Politika, Jei turite bet kokius klausimus apie prekes gavę tai, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Ji bus labai dėkingi, jei galite rašykite mums iš anksto, suteikia mums galimybę padėti prieš išvykstant neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį. Tik sugadintas, klaidingai elementai yra tema grąžinant elementus (tokios pat būklės, kaip tai buvo atsiųsti jums). Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra 100% garantuotas. Mes rengiame 100% visi ginčai ir atsakyti į visus Qustions ir Užklausas per 24-36 valandas garantuotas. Jei sklypas yra patvirtinta prarado, mes norėtume suteikti jums visą grąžinti arba pakeisti kita nauja siunta.

Scenarijus Stiklo/Vonios Kambarys
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Prekės Pavadinimas ShineHome
Specifikacija Single-piece Package
Klasifikacija Dėl Šaldytuvo,Už Plytelių,Sienos,Baldai, Lipdukai,Langų Lipdukai
Modelio Numeris C1192
Medžiaga Plastikiniai
Stilius Modernus
Temos Festivalis
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai