29Pcs 60CM Nailono Nematomas Užtrauktukų, "PASIDARYK pats" Siuvimo Atgal/Suknelė/Pagalvėlių, Siuvimo Reikmenys, Maišyti Spalvas

€8.91

--8%

€8.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nematomas užtrauktukas, nematomas užtrauktukas, užtrauktukų siuvimo nematomas, Pigūs nematomas užtrauktukas, Aukštos Kokybės užtrauktukas nematomas, Kinija užtrauktukų siuvimo nematomas Tiekėjų.

pavadinimas:3# 60cm nematomas užtrauktukas

ilgis:60cm

kiekis:29pcs/daug spalvų:sumaišyti 29 spalvų,kiekvienos spalvos 1 vnt Spalvų Neatitikimas Skirtumų, spalvos gali būti sukelti kai kurių kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimas,fonas ,t.t., Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra reikiamos spalvos susisiekite su mumis. Pristatymas 1,mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje per 6 dieną. 2,įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, kai jums padaryti užsakymą. Mes ne gamybasteriod pristatymo nepakankamumas dėl neteisingą adresą, galite palikti mums kai užsakymo. Terminas Tarnyba 1. Bet sugadintas elementą. Prašome susisiekti su mumis 7 dienas pakeitimo arba pinigų grąžinimo Prašome don ' t open ginčą komunikacijos 2. Naudojamas daiktas ar žmogus-padaryta žala, nėra priimta. 3. Prašome palaikyti elementą, į pradinę būklę ir imtis nuotraukas kaip įrodymus, grąžinimo 4. Jei jums reikia grąžinti, arba grąžinti, prašome susisiekti su mumis ir aptarti geriausią sprendimą jūsų problemai, pirmasis prieš laivybos grąžinama prekė. 5. Laivybos mokesčius grąžinti elementą(ar grąžinti arba exchage) yra pirkėjo atsakomybė. 6. Endoprotezai bus išsiunčiami gavus grąžinamas daiktas. Atsiliepimai 1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų produktus ir Visos paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. 2. Jei yra problema su jūsų pirkti. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes stengiamės ją išspręsti. Ačiū už jūsų supratimą.

Plastiko Tipas Nailonas
Dydis 3#
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Namų Tekstilės,Krepšiai,Drabužių
Funkcija Nematomas
Ilgis 60cm
Prekės Pavadinimas Shawnmanor
spalva 29 spalvas
Modelio Numeris 2-006
Kiekis 29pcs/daug
Produkto Tipas Užtrauktukų
Užtrauktukas Tipas Uždaryti Pabaigos
Įrenginio Tipas daug (29 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 22cm x 3cm (5.91in x 8.66in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.24kg (0.53lb.)

Panašūs produktai