Naujas 220V Nerūdijančio Plieno Namo Elektros Malūnas Žolė Malūnėlis Kavos Pupelių Malimo Grūdų, Grūdų Malūnas Milteliai Mašina 600g Miltų

€75.18

-8%

€82.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: miltų malimo mašina, melnyčia, miltų mašinos, Pigūs miltų malimo mašina, Aukštos Kokybės miltų malūnas, Kinija miltų mašinos Tiekėjų.

Įvadas ir Programos:

Greitųjų Milteliai Mašina yra būtina priemonė, norint ram medicina, tai yra 50 kartų stipresnės nei tradicinės variklio darbo efektyvumą. Ši mašina priima itin didelio greičio varikliu, gali greitai sutriuškinti visų rūšių dehidratuotų maisto produktų, ryžių, kukurūzų, sezamų sėklos, sojų, žuvų pašarai, pipirai, medicina (pvz. ganoderma, saldymedis, tianqi, perlų ir kt.), paprastai sutriuškinti medicina į miltelius ne daugiau kaip minutę. Ši mašina tinka ambulatorija, medicinos perdirbimo gamykloje ir miltelių perdirbimo.

Malamas Grūdų:Raudonosios Pupelės,Žaliosios Pupelės,Sezamas,Juodųjų Pupelių,Žemės Riešutų,Migdolų Ir T.t.Ji negali Prarasti Mitybos Ir Skanus. Pastaba : Prieš Malamas Grūdų,Jums Reikia Sausų Ingredientų(Arba Kepta),Šlifavimo Daugiau Subtilus,Riebiai Ingredientų,Rodo,Sausas, Net Maišykite-mailius, Ir Tada Šlifuoti,Kad būtų Išvengta Į Pasta.

Specifikacija: Pavadinimas Malūnas Milteliai Mašinos Modelį RH-600A Įtampa AC 220V/50Hz Variklio Galia 850W Apsisukimų 31000r / min Prabos 60-300 (mesh) Medžiaga Nerūdijantis Plienas, Darbo laikas 5 minutės Intervalo laikas 10 minučių Aspektą 19cm*17.8 cm*ne didesnis kaip 36 cm Svoris 5kg

Kaip naudoti:

1. The smashing medžiagų yra ne didesnė kaip pusė smashing griovelio.

2. The smashing medžiagos, turėtų išlaikyti sausas, nėra drėgmės ir riebalų.

3.Kai jis pradeda veikti, prašome išjungti elektros energijos tiekimo iš karto, jei peilis yra nesuprantamos pateikė smashing medžiagų ir variklis neveikia (šurmuliuos triukšmo atsitinka), kad būtų išvengta degimo variklį, ir tada pašalinti blokai, patikrinkite saugiklį ir vėl įjunkite įrenginį.

4. Paprastai smashes sunku vaistų į miltelius minutę. Nereikia nuolat veikia mašina ilgą laiką; jūs galite naudoti šią mašiną intervalą.

5. Nevalykite mašina su vandeniu; jūs galite valyti mašinos skudurėliu ar šepečiu.

6. Naudojimo metu, neatidarinėkite viršutinio dangtelio ir įdėti savo rankas.

7. Jūs turite išjungti elektros tiekimą, jei variklis nepasileidžia.

Pakuotė:

1 x Malūnas Milteliai Mašina

1 Priedų Rinkinys

Įtampa (V) 220v
Galia (W) 80W
Funkcija malūnas
Priedai malūnas
sertifikavimo GSG
Prekės Pavadinimas ZONESUN
Malūnai Tipas Maisto Mills
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris malūnas
Tipas malūnai
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 600g
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 39cm x 21cm x 38cm (15.35in x 8.27in x 14.96in)

Panašūs produktai