#304 Plieno, Vikšrinės Pavaros Veleno Bendras 3/4/5/6mm už AX10/SCX10/TAMIYA/RC4WD/TAMIYA CC01/F350 RC Automobilių, Valčių Dalys

€20.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veleno pin, veleno dalis, veleno skriemulys, Pigūs veleno pin, Aukštos Kokybės veleno dalis, Kinija veleno skriemulys Tiekėjų.

Plieno Vikšrinės Pavaros Veleno Bendras 3/4/5/6mm už AX10/SCX10/TAMIYA/RC4WD/TAMIYA CC01/F350 RC Automobilių, Valčių Dalys

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę.Mes tiekiame įvairias R/C modeliai ir dalys .Geros kokybės už priimtiną kainą,Įtraukti mus į savo mėgstamiausias pardavėjų ir aplankyti dažnai:)

OEM, ODM Paslauga,atsiųsti mums Užklausą dėl daugiau informacijos.

--100% Naujas.Greitas Pristatymas, Su Sekimo Numerį

--Gauti,Arba išsiųsti /grąžinimas

--, Bet daugiau užklausų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Prekė: Plieno Pavaros Velenas Bendras Pakuotėje: 10 Porų (Dydis Pasirinktinai,2 vnt Grub Varžtai Per Bendrą Komplekte) Medžiaga: #304 Plieno Specifikacija: 4x3mm:Vidinis Skersmuo 4mm -- 3mm Out Skersmuo 9mm 4x3.17mm:Vidinis Skersmuo 4mm -- 3.17 mm Out Skersmuo 9mm 4x4mm:Vidinis Skersmuo 4mm -- 4mm Iš Diametras 9mm 5x4mm:Vidinis Diametras 5mm -- 4mm Iš Diametras 11mm 5x5mm:Vidinis Diametras 5mm -- 5mm Iš Diametras 11mm 6x6mm:Vidinis Skersmuo 6mm -- 6mm Iš Diametras 11mm Klientų Pasitenkinimą, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo. Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų,mokėjimo Terminai gali būti padaryta, sąlyginio Deponavimo, Viza, "MasterCard", "Moneybookers", "Western Union", Banko pavedimu ir kt.

Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Kapt.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

jei jūs nežinote, kaip mokėti pinigų,

skaitykite šiame link:http://help.Kapt.lt/payment_method.html

Pristatymas

1). Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales. Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2). Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3). Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.

Grąžinimo Politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Ačiū!

Prekės Pavadinimas HobbyPark
Modelio Numeris 033026
Atnaujinti Dalys/Priedai Universalus Bendras
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių pavaros velenas bendras
Medžiaga Metalo
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 12cm (5.91in x 5.91in x 4.72in)
Įrenginio Tipas daug (10 Poros/lot)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai