EX328 Elementas Airsoft Taktinis Žibintuvėlis DBAL-D2 IR Lazeris ir Led Žibintuvėlis DBAL-EMKII Daugiafunkcį Taktinis IR Ginklas Šviesos

€94.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ginklas šviesos, airsoft taktinis žibintuvėlis, taktinis ginklas šviesos, Pigus ginklas šviesos, Aukštos Kokybės airsoft taktinis žibintuvėlis, Kinija taktinis ginklas šviesos Tiekėjai.

EX328 Elementas Airsoft Taktinis Žibintuvėlis DBAL-D2 IR Lazeris ir Led Žibintuvėlis DBAL-EMKII Daugiafunkcį Taktinis IR Ginklas Šviesos

Aprašymas

Daugiafunkcinis, dual beam",

IR/Dienos metu matoma Integruotos su LED Žibintuvėliu ir ir SPINDULIŲ šviestuvas

Mygtukas & Laidą Nuotolinio Valdymo Jungiklis veikia su Selektoriaus Jungiklis

Tinka standartinio 20mm Geležinkelių

Jūs galite įdiegti EX 201 MRDS jis (EX 201 nepridedami)

Maitinamas 1*CR123A(3.0 V) arba 1*16340(3,7 V) Baterijos

SPALVA:BK/DE

Apie Nuotrauką

Mes skelbsime visas nuotraukas, kurių buvo imtasi mūsų plėtros Departamento vadovas. Jei ginčai kyla, prieš darant pavedimą, prašome apsvarstyti tai atsargiai apie spalvų skirtumo, nes Šviesos arba KOMPIUTERIO ekrane. Ir mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokius nuostolius, nes toks pasiteisinimas. Dėkojame už jūsų gerai suprasti.

Apie Mus

Mes esame viena modernus ir labai efektyvios, pramonės ir prekybos bendrovė, kuri specializuojasi laisvalaikio produktai rajone 20.000 kvadratinių metrų ir 4 gamybos linijas, modernios mašinos ir įranga.

Mes jau praėjo ISO9002 kokybės sistemą, ir turėti griežtus kokybės kontrolės taisyklės, kaip 100% inspekcija ir visi produktai, prieš pakrovimą bei reguliarių tikrinimų metu gamybos.

Mes laukiame formavimo, ilgalaikio ir sėkmingo verslo santykius su klientais iš viso pasaulio.

Pranešimas

Bet problema gali būti išspręsta mūsų visas bendravimas. Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš jums skubėti į atvirą ginčą, arba

palikite mums neigiamų atsiliepimų. Prašome brangina mūsų pastangų, ir mes padarysime geriau su savo rūšies patarimus.

Mokėjimo 1)Visiškai mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas. 2)AIrpay yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", "Western union". 3)Prašome susisiekti su mumis arba peržiūrėti Pagalbos Centre mokėjimo, jei turite kokių nors klausimų.

Pristatymas 1)Dauguma sklypas su nemokama laivybos siuntimas Hongkong Post Oro ar Singapūro Oro Paštu. 2)Jei jums reikia produktų, skubiai, prašome susisiekti su mumis, peržiūrėti laivybos metodas, DHL ar kitų aiškių ir mokėti už laivybos kaina. Prašome turėti daugiau kantrybės, jei jums nerimauti dėl savo pozicijos, pls susisiekti su mumis pirmą kartą prieš atvirą ginčą. Atminkite: jokių problemų, kreipkitės į mus, pasiūlysime jums geriausias paslaugas. Iš anksto dėkojame už jūsų geranorišką supratimą.

Grąžinimo politika

1)Jei norite grąžinti ar pasikeisti elementai, gauti, galite su mumis susisiekti per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. 2)daiktų grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Tipas Lazerinis Taikiklis
spalva juoda DE
Pavadinimas EX 328 Žibintuvėlis IR Lazeris ir Led Žibintuvėlis DBAL-EMK2 Taktinis žibintuvėlis
kategorijos medžioklės šviesos
Prekės Pavadinimas elementas airsoft
Baterijų 2*CR123A(3.0 V) arba 2*16340(3,7 V) Baterijos
Funkcija LED Žibintuvėlis
Stilius Taktinis apšvietimas
Jungtys 2,5 mm
Išskirtinis pavadinimas DBAL-EMKII
Modelio Numeris EX328
Pakuotė kartoninėje dėžutėje
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 7cm (3.94in x 3.94in x 2.76in)

Panašūs produktai