7ml 22*40*21.5 mm skaidrus tuščias Stiklinis Butelis stiklainius su Kamštienos Amatų aliejus, kvepalus, Buteliukas pakabučiai nustatyti papuošalai Kalėdų Dovana

€18.14

-5%

€19.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo papuošalų pakabučiai, pakabukas kvepalų buteliuko, stiklo pakabukas buteliai, Pigūs stiklo papuošalų pakabučiai, Aukštos Kokybės pakabukas kvepalų buteliuko, Kinija stiklo pakabukas, butelių Tiekėjų.

Talpa ir dydis :

7ml (22*40*21.5 mm), spalva:Skaidrus Permatomas Tipas: Stiklo Butelių Kamščiai naudoti: Vestuvių Šventės Dekoravimo Kalėdų Dovanos Noras Stiklo Bottlese, PerfumesGlass Bottlese, Mini Stiklo Buteliai, Mažų Stiklo Buteliai, Tuščios kosmetikos tara, Stiklo Butelių Kamščiai Aukštos Kokybės ,Gamyklos Kainą!

rasite nuostabų pasaulį!

pls patikrinti mano parduotuvėje svetainė:

Pls Pastaba: 1. Stiklas yra fra gile , Prašome ca reful dėvėti , atkreipkite dėmesį į saugos 2.Visi jie yra rankų darbo , Todėl šiek tiek skiriasi vienas yra neišvengiamas. 3.Nes handmaade.taip, tai yra įmanoma, mažai deformacijos kartais., mažą bubble ir t.t., pls žinau, tai prieš mokėti,ačiū. Keitimas : 1 colis=2,54 cm=25.4 mm

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

*Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat patinų pt įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau.

Grįžti&Keistis politika

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimų politikos

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

***Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Formos\modelis Crystal Ramstis
Elemento Tipas Pakabučiai
Prekės Pavadinimas SexeMara
Medžiaga Stiklas
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Modelio Numeris 22*40*21.5 mm
Pakabučiai Tipas Skaidrės
Metalo spalvos 50pcs, 100vnt
Lytis Unisex
Metalų Tipas Nėra
Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai