Gamyklos Tiesiogiai Parduoti 50pcs/daug Vestuvių Naudai "Hugs & Kisses Iš Pono Ir Ponios!" Kvapnusis Muilas Džiaugtis Šalies Apdaila Kūdikių Rodyti

€14.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kiss kiss, bučinys apkabinimai, pabučiuoti kūdikių, Pigūs kiss kiss, Aukštos Kokybės kiss apkabinimai, Kinija pabučiuoti kūdikių Tiekėjų.

Jei užsisakote daugiau nei 300$, susisiekite su mumis, gauti daugiau DIDELIŲ nuolaidų. Pasakykite man, jums reikia produktų, kiekį ir adresas. Mes darbuotojų susisieksime su jumis organizuoti tiksli citata (Per 12 valandų). Galite susisiekti su mumis per online. Custom etiketės, kortelės ( suasmeninti jūsų vestuvių ): ,, Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $125 ,Etiketė, kortelė yra nemokama ,Jūs galite gauti juos nemokamai . Mes vertiname jūsų bendradarbiavimo ir dėkoju už suteiktą galimybę tarnauti jums !

"Hugs & Kisses Iš Mr & Mrs." yra du kvapnusis muilas supakuotas raštuotas elegantiška juoda ir balta damask dizainas. Galite siųsti meilės, ir dėl savo vestuvių ar vestuvių dušas svečius, suteikiant jiems šie darling "Hugs & Kisses" malonių.

Puikūs, derliaus įkvėpė dovanų dėžutėje turi du skanėstas, 1 " colių baltas muilas - vienas raide "X", o kitas - "O", sėdi dekoratyvinis, gamtos rafija. Gardus, milteliai, šviežios kvapas atsiskleidžia kaip tik numylėtinis langas yra atidarytas, suteikiant puikus užuomina apie tai, kas turi ateiti. Transportavimo Paslaugos ypatingomis aplinkybėmis, kartais tai užtruks skirtingų transporto rūšių (ir jūsų pasirinkimas logistikos ir skirtingais būdais), bet ji bus užtikrinti laiku. (Pvz.: Galite pasirinkti DHL kurjerių nes ši transporto rūšis, Tačiau, jei DHL krovinių sandėlis, sukrauti ar ne laiku, mes express ši transporto rūšis yra pakeistas UPS) Prašome sumokėti muitai, laikantis vietos įstatymų ir taisyklių. Pažadėjo tiekėjas Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime. Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės. Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę. Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant. Garantijos galiojimo Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos. Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus. (Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą). Apie Mane Mes esame vestuvių prekių tiekėjas, kuris gali suteikti mūsų klientams pigiausia kaina. Didmeninės ar mažmeninės prekybos, galite sutaupyti daugiau nei 10% -20% pinigų savo kaina. Mūsų įmonė suteikė reikšmę labai kliento patirtį. Visi produktai buvo išbandyti griežtai, todėl mes galime suteikti mažą kainą aukštos kokybės produktus savo klientams. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes tikimės bendradarbiauti su jumis.

Proga
Modelis Architektūra
Tipas Už Dovanos
Skaičius, Vnt 1pc
Medžiaga Žvakė
Modelio Numeris a083
Temos Vestuvės
Kilmės Zhejiang Provincija
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 12cm x 31cm x 41cm (4.72in x 12.20in x 16.14in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai