MOGU vyriški Džinsai Aukštos Kokybės 2017 M. Vasaros Naujas Mados Džinsinio audinio Kelnės Vyrams Slim Fit Laisvalaikio vyriškos Kelnės Azijos Dydžio vyriškos Kelnės

€14.12

-4%

€14.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelnės vyrams, mados vyrų kelnės, vyrų mados kelnės, Pigūs kelnės vyrams, Aukštos Kokybės mados vyrų kelnės, Kinijos vyrų mados kelnės Tiekėjų.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis, Mes išsiųsti elementai per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį, šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Dydžio ar Tinka Klausimų:

Kaip ir visi mūsų drabužiai yra rankomis siuvami ir klientų pritaikyta, baigė suknelė gali skirtis maždaug ±3 cm nurodytus matavimus.

Siekiant užtikrinti, kad jūsų drabužiai bus dar jums tinka puikiai, prašome susisiekite su mumis prieš jūsų užsakymą.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Apie chromatines aberacijas

Nes kompiuteris gali turėti skirtingas chromatinę aberaciją, spalvų faktinių prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. klientas gali ne, kaip padaryti defferently imtis spalvos atkreipia atgal, ačiū už jūsų supratimą.

Uždaryti Tipas Užtrauktukas Skristi
Lytis Vyrai
Stilius Mados atsitiktinis
DISCRIPTION Aukštos Kokybės Ziajać Vyrai Džinsai Denim Kelnės Vyrams, vyriškos Kelnės Azijos Dydis
Apdaila Nėra
Proga Atsitiktinis Proga
Prekės Pavadinimas MOGU
Modelio Numeris 28 29 30 31 32 33 34 36 38 40 42 44
Modelis slim fit
Juosmens Dydis(coliais) 2.3-3.8
Priekiniai Stilius Butas
Tinka Tipas Reguliariai
Sezonas Pavasarį, vasarą, Rudenį, Žiemą
Juosmens Tipas Vidurio
Ziajać Stilius Tiesiai
Storis Midweight
Elemento Tipas Visas Ilgis
Modelio Tipas Gryna Spalva
spalva Mėlyna
Dydis 28 29 30 31 32 33 34 36 38 40 42 44
Ilgis Full Length
Raktiniai žodžiai Iki 2017 M. Vasaros Naują Atvykimo Mados Džinsinio Audinio Kelnės Vyrų Slim Fit Mens Kelnės
Medžiaga Medvilnės
Audinio Tipas Džersis
Kelnės tipas džinsinio audinio kelnės
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)

Panašūs produktai