Aukšto Tikslumo Guangming 153 Vadovas rato(skriemulio) Didelės Spartos Vielos Supjaustyti EDM Dalys

€9.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vielos vadovas, vielos supjaustyti edm, edm dalys, Pigūs vielos vadovas, Aukštos Kokybės vielos supjaustyti edm, Kinija edm dalių Tiekėjų.

Aukšto Tikslumo Guangming 153 Vadovas Rato(skriemulio):

OT: 41.5 mm

Ašies skersmuo: 5mm

Du guoliai užblokuoti: 16mm

Bendras ilgis: 41mm

Jūsų vielos sumažinti Mašinos turi įspūdingą rinkinį funkcijų, kad veikia ir ypač išlaikyti vielos mašina lengviau nei bet kuris kitas. Kaip lyderis EDM technologijas, mes sukūrėme visą spektrą reikmenys aiškiai, skirtos laikyti, kad įranga, veikianti ne optimalaus efektyvumo.

Norėdami gauti geriausius jūsų EDM įranga, jums reikia pasirinkti tinkamiausią, labiausiai atitinkančias, aukštos kokybės reikmenys, skirti jūsų prašymą ir savo mašina.

Mes sukūrėme gerą reputaciją srityje Gręžimo Vadovus skylutę EDM Gręžimo Stakles. Klientai vertina šių produktų, jų stabilios ir aukštos precizinis mechaninis apdirbimas. Mes esame EDM reikmenys specialistas, kad galite pasikliauti.

Susisiekite su mumis Šiandien!

Gauti geriausią kainos ir geriausias aptarnavimas,pls maloniai

bendrauti su mumis, prieš pradedant įsakinėti.

Jei krovininio yra didelis mūsų sistemoje, prašome mums pranešti. Mes patikrinti duomenis ir reguliuoti krovinių jums. Ačiū.

Pristatymas: - Atkreipkite dėmesį, kad DHL yra sustojimo kaip per Kapt.lt sandėlyje pranešime. Mes jus informuoti, kai tęsiamas. - Jei pasirinksite e-EPS, EPS, "Fedex", UPS, TNT, prašome rasti nuorodas papildomų laivybos kaina mūsų parduotuvėje ir mokėti. Leiskite mums žinoti, jei bet koks klausimas. Ačiū. http://Kapt.lt/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http://Kapt.lt/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1KG/518352_2035408567.html - Jei pasirinksite PR-ŽEMĖS PAĖMIMO, atkreipkite dėmesį, kad jums reikia pasiimti savo prekių pristatymas atstovo biuras savo miestą. Prašome susisiekite su mumis, norėdami pamatyti, jei yra įstaiga savo mieste ar kur yra artimiausia įstaiga jums. - Mes ne garantee pristatymo laikas visas tarptautines siuntas dėl skirtingų Muitinio Įforminimo metu atskirose šalyse, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų prekės yra tikrinami. - Siuntimo išlaidas nėra jokių importo muitai ir mokesčiai, o papildomi mokesčiai už atokiose vietovėse ir kt. - Maloniai prašome pažymėti, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muitinės mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai, o papildomi mokesčiai už importą į savo šalį, jei tokių yra. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami, kai pristatymo. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. - Atkreipkite dėmesį, kad vežimo į rusijos pagal PR-ŽEMĖS PAĖMIMO, laivybos kaina buvo atnaujintas su pareiga savo Papročius.

Pakuotės Dydis 9cm x 6cm x 5cm (3.54in x 2.36in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.39kg (0.86lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai