2018 Džinsai Moterų Plius Dydis 5XL Prarasti Elastinga Juosmens Pločio Kojų Vintage Retro Atsitiktinis Kelnės Mados Plauti Denim Džinsai Kelnės

€16.70

-21%

€21.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Džinsai, Pigūs Džinsai, 2018 Džinsai Moterų Plius Dydis 5XL Prarasti Elastinga Juosmens Pločio Kojų Vintage Retro Atsitiktinis Kelnės Mados Plauti Denim Džinsai Kelnės.

2018 Džinsai Moterų Plius Dydis 5XL Prarasti Elastinga Juosmens Pločio Kojų Vintage Retro Atsitiktinis Kelnės Mados Plauti Denim Džinsai Kelnės

Savybės:

Spalva: Šviesiai Mėlynos Spalvos (Kaip nuotraukose)

Medžiaga: Pagaminti iš Medvilnės minkštas ir confort.

Moterų Džinsus ,Elastinga Juosmens Džinsai,Mėlynas Kelnes,Plius Dydis 5XL. Laisvo stiliaus, Platus Kojų Džinsus.

Dydis: yra 8 dydžių (M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XL), skirta sąrašą. (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 in)

Pastaba: Kadangi ekrano pikselių ir kiti veiksniai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas;

PASTABA: Jei jūsų svoris yra didesnis nei 90KG, arba Aukštis didesnis nei 170cm, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos apie dydį.

Dydis Liemuo Klubas Šlaunis Koja Atidaryti Ilgis M 63-78 97 64.5 54.5 83 L 66-82 100 66 56 84 XL 69-86 103 SUMA 67,5 57.5 85 2XL 72-90 106 69 59 86 3XL 75-94 109 70.5 60.5 87 4XL 78-98 112 72 62 88 5XL 81-102 115 73.5 63.5 89

Atkreipkite dėmesį į 2-3cm klaida, kai jums patikrinti dydžio lentelę, ir visi dydis yra Kinų dydis, jei jūs negalite padaryti, kad jūsų dydžio, tiesiog susisiekite su mumis daugiau informacijos.ačiū ^_^

Payme nt

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Vizos, Master, TT ir Pinigų rezervacijoms. Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, vardas, pavardė (Rusija pirkėjas turi užpildyti savo VARDĄ, pavardę), pašto kodą, telefono numerius ir pan.

Pristatymas

Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu. Jos pigesnės, bet lėčiau. Mes pristatysime elementai-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) gavęs jūsų mokėjimą. Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties. Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės (pvz., Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 6-7 savaites, prašome būti kantriems. Jei negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Muitų Ir Mokesčių

Mes padėsime jums paskelbta elementą kaip dovana su mažos vertės. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje.

Grąžinimo Politika

• Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis ir mes jums išspręsti šią problemą.

• Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas. Prekių grąžinimas turi būti ORIGINALIU SĄLYGA ir PAKUOTĖS BE JOKIO ŽMOGAUS ŽALOS.

• Nurodymai, kurie grįžo į jav, nes nepareikalavo, neišsamus ,neteisingas adresas ,atsisakė savo vietos postoffice arba muitinės nebus grąžinami klientui ir bus tik piktintis užsakovo sąskaita

• Visi merchandises, taikomas keitimo per 3 dienas po pristatymo. Rašykite mums ir grįžo į jav su savo ORIGINALIŲ ŽYMEKLĮ, NESUGADINTA ir JT-DĖVĖTI PRADINĘ BŪKLĘ, kaip jis buvo išsiųstas į jus. Jokių pretenzijų dėl naudojamų prekių ir žmogaus žalos.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums. Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Mes vertiname tai labai daug. Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

Modelio Numeris džinsai moterims
Prekės Pavadinimas THHONE
Elemento Tipas Džinsai
Medžiaga Spandex,Medvilnė
Ilgis Ankle-Length Pants
Plauti Vidutinis
Dydis M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XL
džinsai moterims moterų džinsus
Tinka Tipas Laisvas
spalva Mėlyna
platus kojų kelnės vintage džinsai
Stilius Atsitiktinis
moterų haremas kelnės Vilnos Kelnės
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Apdaila Derliaus
Audinio Tipas Minkštiklis
Juosmens Tipas Vidurio
Džinsų Stilius platus kojų kelnės
džinsinio audinio kelnės džinsai moteriška
Lytis Moteris
plius dydis džinsai Elastinga Juosmens Džinsai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 18cm x 10cm (9.84in x 7.09in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.55kg (1.21lb.)

Panašūs produktai