CNSPEED 3 colių Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas/išmetamųjų dujų vamzdžio elektros Y vamzdis Išmetamųjų dujų Elektros Lizdą vamzdis su ranka-wire didmeninėmis vožtuvas

€44.23

--41%

€31.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: išmetimo vamzdžio elektros, y vamzdis, išmetimo angą, elektros vožtuvas, Pigūs išmetimo vamzdžio elektros, Aukštos Kokybės y vamzdis, Kinija išmetimo angą, vožtuvų elektros Tiekėjų.

3" colių 76mm Išmetamųjų dujų Kontrolės Vožtuvas/išmetamųjų dujų vamzdžio elektros Y vamzdis Išmetamųjų dujų Elektros Lizdą vamzdis su ranka-wire didmeninėmis vožtuvas

APRAŠYMAS: Universalus 3" Colių Elektros Išmetimo Angą, I-vamzdžių ir belaidžio nuotolinio Šis rinkinys apima: -Elektra 3" išmetimo angą, Su SUS304 11" Y-adapteris-Belaidžio nuotolinio valdymo -10ft laidynas Tai išmetamųjų iškirpti yra padaryta, siekiant padidinti našumą ir garso iš jūsų transporto priemonės su mygtuko paspaudimu. Galite suvirinimo šis 3" išmetimo angą, bet po antraštės transporto priemonės. Norėdami atidaryti išpjovą, jūs tiesiog paspauskite mygtuką ir jis bus atidaryti savo išmetamųjų dėl throatly bilda, išmetimo dėmesį. Jei transporto priemonė veikia dviguba išmetimo , jums gali prireikti dviejų elektros cut out. Pastaba: Tai yra "PASIDARYK pats" (do it yourself) rinkinys, pleasee turėkite omenyje, kad jums reikia priskirtą darbą, suvirinimo savo gamykloje, ar antrinę išmetamųjų dujų. Taip pat, prašome įsitikinkite, kad jūsų išmetamųjų taip pat yra 3 cm skersmens. (neateina su diegimo instrukcijas) Visos prekės yra visiškai Naujos, jeigu nenurodyta kitaip sąrašą. Mes parduodame "PASIDARYK pats" (Do It Yourself) Straipsniai, išskyrus kelias išimtis. Mes priimame jokios atsakomybės moko jus, kaip įdiegti. Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.

Dėmesio:

Norėdami išvengti užrakinta-rotoriaus variklis, prašome don ' t hold mygtuką ilgą laiką. Dažnai užrakinta-rotorius turi įtakos gyvenimo variklinių įrankių. Jis yra tik reikia 2-3 sekundžių pilnai atidaryti arba visiškai uždarytos.

Prekės Svoris 3kg
Elemento Ilgio 28cm
Specialios Funkcijos 3 colių elektros išmetimo angą rinkinys
Dydis 3inch electric exhaust cutout kit
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Automobilių Gamintojo Keičiamieji
Modelio Pavadinimas 3 colių elektros išmetimo angą rinkinys
Prekės Skersmuo 3inch
Elemento Plotis 0inch
Metų 2016
Prekės Pavadinimas CNSPEED
Elemento Tipas Vamzdžiai
Elemento Aukštis 0inch
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 40cm x 27cm x 13cm (15.75in x 10.63in x 5.12in)

Panašūs produktai