Vyšnių Siuvinėjimo Satino Underbust Korsetas ir Bustier Corpete Sexy Juosmens Cincher Gotikos Corselet

€12.10

-6%

€12.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: korsetas-diržas, korsetas džinsai, korsetas aukso, Pigūs korsetas-diržas, Aukštos Kokybės korsetas džinsai, Kinija korsetas aukso Tiekėjai.

Aprašymas

Mados moterų underbust korsetas su vyšnių aplikacija, priekiniai metalo busk uždarymo, nėriniai-up atgal cinching.Ateina su G-string.

Paketą Sudaro: Korsetas + G-string

Funkcija

Plastikiniai Kaulai Skaičius Bonings: 12 Priekyje Plieno Busk Uždarymo Nėriniai atgal su 9 įvorės Juostelės Jungiamąją Nr. Apdaila Nr. Suspender Kilpos Spalva: Rožinė/Juoda Ilgis: 12 1/2"(Dydis M) Audinio Aprašymas: Satino Poliesterio Biustas linija: Underbust Dydis rasti: S,M,L,XL,XXL

Dydžių Lentelė

Paveikslų Paroda

Paslaugų teikimo sąlygos

Laivybos Metodą Mes laivas visame pasaulyje ir partneris, su pagrindinių tarptautinių laivybos kompanijų, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, ir...t.t. Mes teikiame nemokamas pristatymas su oro paštu.

Mes siūlome šias laivybos metodus pasauliniu mastu:

1. NEMOKAMAS PRISTATYMAS - 14 iki 30 dienų pristatymas oro paštu (Parašas, reikalaujama)

2. Nuolaida SIUNTIMO - nuo 3 iki 10 dienų, operatyvus pristatymas su DHL/Fedex/UPS užsakymo

Grąžinimo Politika, ir Daugelis daiktų, įsigytų iš mūsų interneto svetainėje, gali būti keičiamos arba grąžinamos per 14 darbo dienų nuo jų gavimo užsakymą. Kaip Steigėjas mūsų kompanija, mes pasisakome už mūsų produktų. Tik daiktų, kurie buvo sugadinti ar su defektais, galima grąžinti. Tačiau, mes negali būti atsakinga už žalą pristatymas. Daiktų, kurie nėra tinkami nekeičiamos ir negrąžinamos. Prašome susisiekti su mumis dėl dydžių, spalvų ir kt, prieš perkant daiktus. Daiktų, Daugkartinio naudojimo: Dėl higienos priežasčių, mes neprisiimame keitimo ar grąžinimo, panaudota, moteriškas apatinis trikotažas.

Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekes ir paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad slove jokių problemų ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Tiekimo Tipas sandėlyje
Dydis rasti S, M, L ,XL ,XXL
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Stilius Parodijos, Klasikinis
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
Modelio Numeris 2700
Funkcija Vyšnių Siuvinėjimo, Underbust, Satino Kaulų, Juosmens Cincher
Rinkos Kaina USD$45.59/vnt.
Medžiagos Sudėtis brokatas
Lytis Moteris
Kilmės vieta Guangzhou, kinija
Medžiaga Nailono,Spandex
Apdaila Siuvinėjimo
spalva Rose/Juoda
Prekės Pavadinimas CORZZET
Modelio Tipas Vyšnių
Nemokamas Pristatymas Metodas kinija paštu, oro paštu
Dydis S, M, L, XL, XXL
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 10cm (11.81in x 9.84in x 3.94in)

Panašūs produktai