Aukštos kokybės plastiko, prototipų gamyba,greitų 3D spausdinimo procesas

€82.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prototipas, Pigūs prototipas, Aukštos kokybės plastiko, prototipų gamyba, prototipų 3D spausdinimo procesas.

Dėmesio :

Prašome nereikia mokėti, kol mes citata jums .Nuotraukos ir rodomas kainas yra, tik į parodą ir eksponuoti savo produkciją .Taigi, prašome nedvejodami atsiųsti mums 3D brėžinys su STL/DGS/STP failą ir jūsų produkto aprašymas. Mes turime magija ją paversti realių produktų,ir tada mes suteiksime jums citata .Jei turite užklausimą,prašome susisiekti su mumis el. paštu .

Mūsų gamykloje apžvalga:

CNC mechaninio Apdirbimo procesą-metalo dalys :

Auto-CNC tekinimo staklių dalys:

Die-casting pelėsiai:

Mirti-liejimo liejimo dalys:

Spaudos pelėsiai:

Liejimo, štampavimo dalys:

CNC mechaninio apdirbimo procesą plastikinių dalių:

Stereolithography(SLA/SLS Spausdinimo procesą):

Plastiko įpurškimo pelėsių:

Liejimo dalys:

PCB Gamyba paslaugos:

Secoundary valdymas:

Galutinio surinkimo paslaugos:

Kokybės kontrolė :

Kas yra 3D spausdinimo procesas ?

Slimilar į polyjet matricos spausdinimas, stereolithography yra priedų gamybos procese, kad naudojant kartu

dervos ir UV lazerio kurti prototipus vieno sluoksnio metu. CAD modelį, teikia duomenis lazeriu

atsekti kiekvieno skerspjūvio ant skysčio paviršiaus derva. UV lazerio tada šildo dervos į įtvirtinant valstybės,

lydant, ji su sluoksnis po. Po sluoksnio, baigtas statyti dėklas platforma nusileidžia taigi, naujas sluoksnis dervos gali būti taikomos. Po statyti buvo baigtas, dalis, tada panardinti į cheminės vonia pašalinti

bet dervos perteklius. Paskutinis žingsnis į stereolithography procesas yra dalis, kad galima išgydyti tam UV orkaitėje.

Mūsų SLA Spausdinimo Mašinos :

Mūsų SLS spausdinimo Mašinos:

Kas yra CNC mechaninio apdirbimo procesą ?

CNC mechaninio Apdirbimo yra procesas, naudojamas gamybos sektoriaus, kuris apima kompiuterių naudojimas staklėms. Įrankius, kurie gali būti kontroliuojami tokiu būdu, būti tekinimo staklės, įrengimai, maršrutizatoriai ir šlifavimo. CNC į CNC mechaninio Apdirbimo stovi Kompiuteris, Skaitmeninis Valdymas.

Ant paviršiaus, jis gali atrodyti kaip normalus PC valdo mašinos, bet kompiuterio unikalus programinės įrangos ir valdymo pultas yra tai, kas iš tikrųjų nustato sistemos atskirai naudoti CNC staklėmis.

Pagal CNC metalo Apdirbimo, staklių funkcija per skaitmeninio valdymo. Kompiuterio programa yra pritaikyti objektą ir mašinos yra užprogramuotas su CNC mechaninio apdirbimo kalba (vadinamas G-kodas), kurios iš esmės kontroliuoja visų funkcijų, pavyzdžiui, pašarų normą, koordinavimo, vieta ir greitis. Su CNC metalo apdirbimo, kompiuteris gali kontrolės tikslus padėties ir greičio. CNC mechaninio apdirbimo yra naudojamas gamybos, tiek metalo ir plastikinių dalių.

Pirmas CAD brėžinys yra sukurta (arba 2D arba 3D), ir tada kodų yra sukurta, kad CNC staklės, supras. Programa yra pakrautas, ir galiausiai naudotojas veikia bandymo programą, siekiant užtikrinti, nėra jokių problemų. Šiuo išbandymu vadinamas "pjovimo oro", ir tai yra svarbus žingsnis, nes bet kokia klaida su greičio ir įrankių padėties gali būti pavogta dalis arba apgadinta mašina.

Yra daug privalumų, naudojant CNC Staklėmis. Procesas yra tikslesni nei rankinis, mašininis, ir gali būti kartojamas tokiu pačiu būdu, vėl ir vėl. Dėl tikslumo galima su CNC metalo Apdirbimo, šis procesas gali gaminti sudėtingų formų, kad būtų beveik neįmanoma pasiekti, rankinio apdirbimo. CNC mechaninio Apdirbimo yra naudojamas gaminant daugelį sudėtingų trimačių figūrų. Būtent dėl šios savybės, kad CNC mechaninio Apdirbimo naudojamas darbo vietų, kad reikia itin didelio tikslumo arba labai monotoniškos užduotys.

Mūsų CNC staklės centro seminaras:

Mūsų auto-CNC tekinimas parduotuvės:

Plastikiniai įrankiai/pelėsių gamybos cechas:

Mūsų liejimo dirbtuvės:

Mūsų metalo štampavimo cechas:

PCB Surinkimo Procesą Apžvalga:

Įvairių etapų PCB surinkimo procesą, įskaitant pridedant lydmetalio pastos valdyba, pasirinkti ir vieta, komponentai, litavimo, tikrinimas ir bandymas. Visi šie procesai yra reikalaujama, ir turi būti kontroliuojami, siekiant užtikrinti, kad gaminys iš aukščiausios kokybės, gaminamas. PCB surinkimo procesą aprašyta toliau daroma prielaida, kad paviršinio montavimo komponentai yra naudojami, nes beveik visos PCB surinkimas šių dienų naudoja paviršinio montavimo technologija.

Mūsų PCBA Seminaras:

Apie mus :

SMARTTECH yra pelėsių ir liejimo ,CNC mechaninio Apdirbimo procesą,metalo skylių pramušimo produktas,PCB gamyba ir prototipų gamybos įmonė, įsikūrusi HongKong su filialais, Shenzhen miesto ir DongGuan miestas. Mūsų kompanija yra orientuota į rinką, Dabar mes pirkti daug 3D spausdinimo mašina industy su patyrę ir atsidavę darbuotojai, kurių dėmesio centre siūlo įvairių aukštųjų technologijų procesus.

SMARTTECH yra lyderis, šalies verslo srityje ir taip pat yra labai konkurencinga, per daug tarptautinėse rinkose. Shenzhen kompanija buvo įkurta 2006 m. Gegužės. Tuo tarpu mes vis dar plėtoti tarptautinius pardavimo filialų, Shenzhen ir DongGuan. Kūrimo komanda buvo padidintas ne tik darbuotojų skaičius, bet ir nemažai įgūdžių bazę. Tai apima profesinės citata operatoriai, dizaineriai, paveikslas failą operatoriai, taip pat keli pardavimo atstovo moka anglų, Japonų, prancūzų ir kt, teikti labiausiai profesionalių santykinis paslaugas klientams visame pasaulyje. Daugelis pramonės projektavimas ir prototipų bendrovių iš Pietų Korėjos, Japonijos, Indijos,Kanados, Jungtinių amerikos valstijų, Jungtinės Karalystės, Norvegijos, čekijos, Slovakijos, Australija, Naujoji Zelandija nustatė ilgalaikę verslo

Švinas Laikas 3-5days
Modelio Numeris 3412412
Min tolerancijos +-0.01 mm
PREK.KOD 1 vnt
Paviršiaus Apdorojimas per savo requestment
pramonės naudojimą bandymo schema, prieš priimant pelėsių
Apdirbimo būdas 3D spausdinimas
medžiagos galimybes plastikiniai,Dervos,ABS.Nailono ects
galima failą DGS/STL/STP ects
Tipas Kita
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai