Automobilio Elektroninių 1 din Car DVD Grotuvas GPS Navigacija, Automobilių Radijo coche Garso multimedijos grotuvas Brūkšnys Stereo Vaizdo vairas

€132.84

--19%

€112.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: din car dvd grotuvas, Į brūkšnys, 1 Din, Pigūs din car dvd grotuvas, Aukštos Kokybės brūkšnys, Kinija 1 din Tiekėjų.

Jei jums reikia fotoaparato ,pls spustelėkite šią nuotrauką

Savybės

Nuimamas Priekinis Skydelis: Jūs galite nuimamas priekinis skydelis tampa vienetas neveiksni ir atbaido nuo vagysčių, kai pašalinama. Slip-Out Touchscreen dizainas , kuris gali būti stumdomas viduje radijas. USB "Flash" atmintinės ir SD Kortelės): Jūs galite atsisiųsti filmų ar muzikos iš interneto į savo kortelę ir įdėkite į jūsų automobilio DVD grotuvas, tada jūs galite mėgautis Išorinė Atmintis Iki 32GB/TF Kortelė GPS navigacija Nemokamai, naujausia oficiali GPS navigacija nemokamai, 8 GB žemėlapis kortelės (Šiaurės Amerika, Europa, Australija ir kt.).jūs galite gauti bet kur parodyti žemėlapyje su GPS orientavimo Dual core, galite klausytis muzikos, o GPS navigacija veikia. Nemokamai, 8 GB žemėlapis kortelės, GPS navigacija Nemokamai, naujausia oficiali GPS navigacija nemokamai, 8 GB žemėlapis kortelę. ( O kiti tik turi 4GB Kortele,skirtumas tarp 8 GB ir 4 GB, kuri gali veikti keletas proceduresat pačiu metu su 8GB SD kortelę ,bet konkurencinga kaina,taigi, ką jūs laukiate? ) Vairas kontrolė: Jūs galite operacinės jūsų automobilio stereo su savo vairas saugiai neliesdami automobilio radijo garso. Atsparumas pagrįstas analoginis tipo tik, ir padėti jums atkreipti dėmesį į kelių vietoj važtaraščio telefono skambučius. "Bluetooth" su mikrofono: Parama telefonų knyga Yes dviejų Zonų Funkcija Taip, galite klausytis muzikos ar žiūrėti filmą, kai navigacijos galite mėgautis muziką ir padaryti laisvųjų rankų įranga skambinimas, o mėgautis vairavimo Bluetooth belaidę laisvų rankų skambinimas ir kalbėtojo klausymas, kai suporuotas su išmaniojo telefono Multi media video grotuvas suderinamas VCD,PG, RMVB, DVD, DVD-RAM, JPEG, Mp3, CD-R/RW, MPEG4, DVD+R/RW, PDF, PNG, DIVX, Mp4, WMA, CD+R/RW, CD, AVI, DVD-R/RW beveik formatu. AM/FM Radijas Atsako dažnių juostos Plotį,AM: 522 KHz-1620 KHz;FM: 87,5 MHz-108

Kalba: anglų vokiečių prancūzų italų ispanų portugalų, rusų, turkų, arabų ir kt. Daugiafunkcinis Daugiafunkcinis automobilinis rinkinys,Jutiklinis Ekranas, Vairas Valdymo pultas, GPS navigacija,RDS, DVR,SD/USB Palaikymas, Nuotolinis valdymas, FM Siųstuvas, žemų dažnių Išėjimo, 3D Sąsaja, "iPod" Ryšys, integruota Bluetooth,Pagalbinis.Dviejų Zonų Funkcija. 2 Spalvos mygtukas šviečia už jūsų pasirinkimas.(Raudona & Mėlyna) 800 MHZ Cortex A7 Procesorius&Vėliau kaip Wince Sistema

Techniniai duomenys:

Operacinė sistema: WinCE

800MHZ CPU / 256M Ram / 128MB Rom

Gaminio Matmenys (W*L*H (mm): 178*160*50

Tipas: 1 Din / DIN Singe

Laivybos Politika: Mes laivas visame pasaulyje.

1) iš Esmės mes jums pasirinkti labiausiai ekonominės būdas siųsti prekes jums.

2) Jei svorio jūsų sklypas yra per 2kgs, paprastai, mes išsiųsti UPS, DHL, ar AVS kitų pagreitinta kurjeriai. Tai trunka apie 3-10 dienų atvykti į savo vietą.

3) Jei svorio jūsų sklypas yra per 2kgs, paprastai, mes išsiųsti Oro Paštu, arba greitojo Pašto Paslaugos. Tai trunka apie 7-20 darbo dienų atvykti į savo vietą.

4) Jei savo pristatymo adresą suranda nuotolinio valdymo srityje, pirkėjas gal susimokėti atokioje vietovėje mokestis. Mes jus informuosime, prieš išsiunčiant prekę out.

5) Rusija klientui, mes galime naudoti 139 pristatymo ar AVS pristatymas.

Bet papildomų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus patikrinti, laivybos išlaidų ir pristatymo būdas su mumis iki mokėjimo, ačiū!

Importo Mokesčio:

Suma, kurią turite sumokėti mums tik apima straipsnius, kainą ir siuntimo išlaidas. Mes ne pridėti Muitų, Pridėtinės Vertės Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kitų rinkliavų.

Pirkėjas turi sumokėti už mokesčius, jei tai įvyko dėl tam tikrų prekių.

Jei siuntinį grąžina atgal į mus dėl pirkėjas atsisako sumokėti šiuos mokesčius, mes negali siųsti sklypo dar kartą, išskyrus atvejus, kai pirkėjas baigia tuos mokesčius ir sumoka visus grįžti ir vėl išlaidos.

Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti pinigus, dėl šios priežasties.

Atsiliepimai:

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientai\\ " patenkintas, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali turėti.

Jei jums kyla kokių nors problemų, per laivybos procesą arba kokių nors problemų dėl prekės, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemas.

Mes nuoširdžiai stengiamės išspręsti visas problemas už jus, kaip greitai, kaip mes galime.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant blogas arba neutralų atsiliepimą, arba bet mažai žvaigždžių, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą.

TF/Micro SD Lizdas 2
Prekės Svoris 3.5kg
Elemento Dydis 7 colių
Sąsaja USB/SD
Din Vienas Din
Savybės Radijas,USB/SD/iPOD, Aux Įvestis,Mikrofonas,Automobilių Logotipą Setup Pasirinkimas
Medžiagos Tipas Metalo
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolės,Built-In Speaker/Microphone
Ekrano Dydis 7"
Rezoliucija 800*480
Modelio Pavadinimas 1 din(178mm*50mm)
dovanų Nemokamą 3D Žemėlapis GPS +GPS Antena
OSD Kalba Kinų (Supaprastinta),Rusų,Turkų,Ispanų,Kinų (Tradicinė),Italų,Ispanų, Arabų,Prancūzų,Vokiečių,Anglų,Portugalų
Prekės Pavadinimas YILUZHE
"Bluetooth" Už Skambinimas laisvų rankų įranga, Muzikos, Žaisti automobilio radijo
RAM 256Mb
Specialios Funkcijos "Bluetooth", Touch Screen,Mobiliųjų Telefonų,MP3 Grotuvų,CD Grotuvas,Built-in GPS,Radijo Imtuvas
Max Išorinė Atmintis 16g
ekranas 7 Colių 800*480 Skaitmeninis Ekranas brūkšnys automobilių dvd grotuvas
Įtampa 12V
Garantija 1 metai
Krova In-Dash
multi media funkcija DVD/DVD+R/DVD-R/DVD+RW/DVD-RW/VCD/MP3/CD/JPEG
Operacinės Sistemos "Windows Ce"
audio, radijo 1 Din car stereo su FM Siųstuvas/AM/RDS
Skaitmeninės Medijos Formatas Mp3,Mp4,DVD-R/RW,CD,Vaizdo CD,WMA
Produkto Tipas Universali 1din automobilio dvd grotuvas gps
Asmens individualų Automobilio Logotipas Setup Optianal, Tapetai Neprivaloma,
Galia 4*45W
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Panašūs produktai