Nemokamas pristatymas 6 vnt./daug 41*41*15mm mažosios plastikos lauke abs elektroninė dėžutė plastikinė dėžutė elektros vandeniui skirstomąją dėžutę

€6.44

-22%

€8.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: talpyklose, elektronika, elektroninės talpyklos, talpyklos elektros, Pigūs talpyklose, elektronika, Aukštos Kokybės elektroninės talpyklos, Kinija talpyklų elektros Tiekėjų.

Tipas: plastikiniai elektronika projekto dėžutę

Pastaba: turime dvi spalvas, šios talpyklos,Juoda ir balta.Prašome palikite messaeg mums spalvų ir atitinkamas kiekis norite. Jei nėra pranešimų ,mes atsiųsime atsitiktinai .

produkto aprašymas :

1, Itmes : ABS plastiko gaubtai

2, spalva : juodas ir baltas

3, dydis : 41x41x15 mm

4, Medžiaga : ABS plastikas

5, Svoris : 10 g

produkto charakteristikos : 1 , produktą su nepriklausomų pakuotės, dėžės ir dėžutės . 2 , su "shell" varžtas , nagų sienos ir nagų sienos varžtas , su apdaila tablečių ( varžtai vieta poliravimo ) . 3 , suderinimas su varžtu patogu ( klientas ) 4 visos mažos pakuotės maišelis, pakavimo . 5 , produktai, medžiagos, plastiko žaliava, 6 , pagal jūsų poreikį apdirbimo angos atskirai . pagrindinis naudojimas : darbalaukio priemonė lango, nes ir focalization geografinių skirtumų taikymo sritį, skirtingus pavadinimus, skiriasi taip pat naudojami pramonėje, pagrindinės skirstomosios dėžutės , prietaisų dėžutė , elektroninių korpusai , ir t.t., pagrinde vidaus ir lauko elektros , ryšių , priešgaisrinė įranga , plieno puddling , elektroniniai , elektros , geležinkelio , statybos aikštelės , stopcocks , oro uoste , svečių namai , didelių žuvų , aplinkos tarša . Paslaugų ir gamybos etapus: 1.Besivystančių pelėsis ir jo apdirbimo 2.Modifikavimas produktas ir jo apdirbimo 3.Medžiaga ir spalva produktai gali būti pakeistos taip, kaip reikia. 4.Papildomos išlaidos yra pridėtinės pakeitimo ir apdirbimo, priklausomai nuo pelėsių. 5.Profesinės mašinos skylių korpuse.

Prašymas Elektroninė & Priemonė Gaubtai
Pavadinimas Beheer
sertifikavimo RoHS, ISO9001
Funkcija Vandeniui atsparus dulkėms antikorozinės
Prekės pavadinimas kabelių paskirstymo dėžutė
Prekės Pavadinimas barelį
Kilmės vieta Guangdong, Kinija(žemyninė)
Medžiaga Abs aplinkos Plastiko
Darbinė Temperatūra 40C iki 120C
Balansuoti OEM Pačių gamykloje pagaminti pagal Užsakymą
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
spalva Juoda ir Balta
Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai