Vyrų slim V apykaklės kostiumas, liemenė aukštos kokybės užsakymą oficialus vyrų mados kostiumas, liemenė single-breasted grynos spalvos liemenė

€33.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų kostiumas, liemenė, Kostiumas, Liemenė, kostiumas, liemenė mados, Pigūs mens kostiumas, liemenė, Aukštos Kokybės kostiumas, liemenė, Kinija kostiumas, liemenė mados Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Spalva ir Dydis Ir Stilius : pagal Užsakymą

Visi Tinka, galima pagal užsakymą pagaminti suaugusiųjų ir berniukas dydis

galite įvertinti patys, atlikite matavimo picutre ir tiesiog palikti savo užsakymą matavimai ir norimą spalvą pagal užsakymą, kai jūs pateikiate tai, mes bus padaryti kostiumai, atlikite savo užsakymą matavimai ir spalvų.

pasakykite man savo dydį ir spalvą, kai jūsų užsakymą

jei jums reikia marškinėliai, prašome plius 20usd/vnt .galite spustelėti marškinėliai paveikslėlio, norėdami užsisakyti marškinėlius.

Jūs galite žiūrėti Kaip Į Priemonę,ir pasakyk man savo Matavimus ir Spalvų (parašyti matavimai ir spalvos dėl pastaba), kai užsisakote.

Dydžio vienetas: cm arba coliai KAIP IŠMATUOTI?

Dydžių lentelė (prašome pasirinkti, jums reikia dydžio)

Kaklaraištis tik gryna spalva

Dydis 5XL-6XL Reikia 20$

SPALVŲ SCHEMA

(galite keisti kostiumas spalva )

SATIN SPALVA ŽEMĖLAPIS (galite keisti liemenė ir kaklaraištis spalva)

Produkto Aprašymas

a .Esame profesionalus gamintojas, mes visada suteikti jums aukštos kokybės ir žemos kainos produktų , sveiki atvykę į urmu . ( Visi drabužiai bus padaryti daugiau nei 90 % panašus į picuture ir kaklaraištis tik grynos spalvos, ne 100%, pats vaizdas , prašome suprasti )

b .ten gali būti šiek tiek spalvų differente ( tai ne klaida ) tarp foto ir baigtas kostiumas ir kaklaraištis kaklaraištis yra mūsų pačių daro , yra keletas skirtingų nuotraukos )(kaklaraištis tiesiog turi gryna spalva

c .Mes turime mūsų pačių gamykloje , taigi galite tinkinti, kad atitiktų arba spalvos pokytis , galite atsiųsti šališkumu tiktų į mane,Pasakyk man savo dydį ir spalvą, kai jums užsisakyti.Jūs galite sumaišyti kad mano parduotuvė .

Muitinės Mokesčiai

Dauguma laiko, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų. Mes pripažins jį kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių. Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas. mes dont atskaitingas muito mokestis, Prašome patikrinti muitų politikos ne savo vietoje. Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.

yra Šalių, bus apmokestintos ,norėčiau, kad jūs galite pirmieji sužinoti apie tai ,kaip antai :jungtinė karalystė ,Kanada,Brazilija,Meksika,Prancūzija ..

Politika

Mes tikime, kad jūs būsite patenkinti savo pirkinius ir mes norime apsidrausti, kad jūs turite neįvykdyti interneto prekybos patirtimi su mumis. Todėl, jei nesate patenkintas, mes mielai priimti deklaracijas, taip, kaip nurodyta toliau, dėl grąžinimo, keitimo ar bendrovės, kredito, kas jums patogiau. Mes turime tiesiog grąžinimo politika

Visas prekes pristatyti klientui, turi laikytis 7 dienų grąžinimo politika. Tai 7 dienos, politikos efektas iš karto po pristatymo klientui. Visus daiktus grįžo turi būti į savo pradinę būklę. Jie neturi būti dėvėti arba turėti jokių dėmių, ašaros, arba bet užmiršimas audinio ar dizaino. Pirkėjo darbo užmokesčio grąžinimo mokestis .

SĖKMĖS IR AČIŪ UŽ JŪSŲ IEŠKOTE!

Lytis Vyrai
Modelio Numeris Custom
Dydis XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris
Audinio Tipas Broadcloth
Elemento Tipas Marškiniai
Prekės Pavadinimas auguswu
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai