K-5 Žaidimų Ausinės 3,5 mm Wired Stereo garso Izoliaciją su Mikrofonu 7 Spalvų Kvėpavimo LED Apšvietimas Žaidimas Ausinių

€14.45

-30%

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: triukšmo izoliavimas, žaidimas ausines, žaidimų ausinės, Pigūs triukšmo izoliacija, Aukštos Kokybės žaidimas, ausines, Kinija žaidimų ausinės Tiekėjų.

Savybės: K-5 Žaidimų Ausinių Siūlo Jums puikią Garso Kokybė: bosas yra giliai, mids ir aukštumas, yra traškus, nėra spirgučių arba išpjovimas, kai bombų išjungti žaidimų, ir erdvinis garsas yra labai tikslūs. Surinkimo Kokybė: K-5 žaidimų ausinės yra pagamintos iš tvirtos plastiko medžiagos. Super minkštas virš ausies pagalvėlės ir Savaiminio reguliavimo silikagelio galvos šviesos, be spaudimo, kad yra daugiau patogūs ilgai dėvėti. Earmuffs yra gerai-paminkštinimas, kuris taip pat padeda sumažinti foninį triukšmą. Mic yra pagaminti iš tvirtų medžiagų ir jis yra labai trumpas tiksli paėmimo ir elegantišką išvaizdą. Didžiulis LED Žibintai: Spalvinga kvėpavimo LED žibintai, yra sukurta apie earcups, pabrėžiant žaidimo atmosferą. RGB spalvų apšvietimą, kad atrodo ramus kietas. Patogus Garso Valdymas: Žaidimų ausinės liko, earcup yra built-in garsumo valdiklis, patogiau naudoti. Kita Funkcija: Pintas laidas, labai patvarus naudoti. Ausinių sąsaja: USB (prijungti USB jungtis, LED lemputė, ištraukite, jį išjungti) + 3,5 mm jungties, tai yra labai "iPhone" 6 / 6S Plus", "Samsung" S5, S4, LG, "Xiaomi", "iPad", PC, nešiojamas, "Playstation 4", "XBOX" VIENAS(XBOX VIENAS adapteris nėra įtrauktas) ir kt. Techniniai duomenys: Varža: 32 Omai Jautrumas: 54dB+/-3dB Mikrofonas galvos dydis: 6.0*5mm Garsiakalbių skersmuo: 50mm Super didelės išėjimo galia: 20mW Galia garso slėgis: 107dB+/-3dB Directionality: Omni-directional Dažnio atsakas: 20-20000HZ Ausinių sąsaja: USB (prijungti USB jungtis, LED lemputė, ištraukite, jį išjungti) + 3,5 mm stereo Kabelio ilgis: Apytiksl. 2.1 m / 6.89 ft Ausinių dydis: Apytiksl. 16.5 * 11.5 * 20.5 cm / 6.5 * 4.5 * 8.1 cm Ausinių svoris: Apytiksl. 295g / 10.4 oz Pakuotės turinys: 1pc K-5 Žaidimų Ausinės 1pc Daugiakalbės Vartotojo Vadovas

Klientų Pasitenkinimas

1) Jei nesate patenkinti produkto, kurį įsigijote, dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis geriausią pasiūlymą grąžinti produktą, mes grąžinsime jūsų pinigus. Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.(Laivybos ir Tvarkymo išlaidos nėra grąžinamos.) Prekė turi būti grąžinta per 7 Dienas po to, kai gavote elementą į savo pradinę būklę. Pirkėjai, atsakingas už laivybos kaina. Mes geriausią pasiūlymą grąžinti pinigus gavę elementą laiku.

2) Jei turite kokių nors problemų ar esate ne laimingas su produkto, kurį įsigijote, Prašome susisiekti su mumis prieš ketina atsisakyti neutralus arba neigiamų atsiliepimų,mes geriausiai neprisiima jokios neutralios ar neigiamų atsiliepimų. Mes geriausią pasiūlymą bandys geriausia, kad išspręstų problemą turite.

3) Mes įsipareigojame savo 100% pasitenkinimo.

Siuntimo Informacija

1) Laivybos kaina: Spustelėkite "Sh ipping Laikas ir Kaina" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales. Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2) Laikas, tranzitu: Tranzito laikas priklauso nuo skirtingų laivybos metodai

3) Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę. Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

4) Mes negali būti atsakinga už bet kokį muito ar importo mokesčių,tačiau užsakymai bus išsiųsti kaip dovana su mažesnės vertės deklaruoti.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Ačiū!

Prekės Pavadinimas netsky
Paramos Apt-x No
Garso Valdymas Taip
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Modelio Numeris K5
Jautrumas 107±3dB
Parama Atminties Kortelės No
Naudoti kompiuteris
Valdymo Mygtukas Taip
Atsparus vandeniui No
Atsparumas 32Ω
Yra bevielis No
Linijos Ilgis 2.1 m
komunikacijos Laidiniu
Funkcija Vaizdo Žaidimas,HiFi Ausinės,Interneto Baras
Patekimo į rinką laikas 2017
Pakuotė Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Stilius Ekrano užsklandą
Belaidžio Tipas Nėra
Jungtys 3.5 mm
Su Mikrofonu Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Vocalism Principas Dinamiškas
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 7cm (9.84in x 7.87in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai