Nemokamas pristatymas---3pcs 4mm Keturių Fleitos Spiralės Tiek Karbido Frezavimo Įrankiai CNC Endmill Kelvedžio bitai hrc60 D4*9*D4*38

€9.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spiralės tiek, maršrutizatorius tiek, cnc endmill, Pigūs spiralės tiek, Aukštos Kokybės router tiek, Kinija cnc endmill Tiekėjų.

HRC60,aukštos kokybės.

3pcs/daug , Sąnaudų ir Kainos .

Nemokamas Pristatymas - 3pcs/daug

Aukštos Kokybės D4mm Volframo Karbido Aikštėje Pabaigos malūnai,L ong serija, 4 fleitos,HRC60,TiALN aptraukti,Frezavimo pjovimo, CNC Spiralės Kelvedžio bitai,CNC įrankiai,Pjovimo įrankiai, Endmill cutter. D4*9*D4*38-4F-HRC60 .

Specifikacija:

- Pjovimo Skersmuo: 4mm

- Fleita ilgis: 9mm

- Strypo Skersmuo: 4mm

- Bendras: 38mm

- 4 Fleitos

- HRC 60

- Helix 35

- TiAIN padengtas

- Volframo Karbidas Medžiaga

- Prašymas Plieno,Aliuminio lydinio,MDF,Faneros,Plastiko ir kt.

- Pakuotė: Kieto plastiko dėžutė

Pristatymas Metodas:

Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai reikia apie 15-60 darbo dienų.Skirtingų šalių ,laivybos laikas yra skirtingas ,prašome suprasti, EMS arba DHL, paprastai reikia apie 7-12 dienų.Jis taip pat priklauso nuo šalies, kurioje esate. Mes siūlome sujungti laivybos kai jums užsakyti kelis produktus,kurie gali jums sutaupyti šiek tiek pinigų.prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Svarbios pastabos: Jei jums reikia pakuotės labai skubiai,jums būtų geriau pasirinkti, ar AVS DHL,jei nėra EMS arba DHL funkcijos,prašome susisiekti su manimi.Aš caulate laivybos ir nustatyti, kad jis už jus .

Paslaugos:

Pinigų grąžinimo priimami, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta. Jei yra kažkas, kad jūs nepatenkinti,prašome susisiekti su manimi.Aš darysiu viską, kad padėti jums ir būti atsakinga už verslo . Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas .

Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir Penkių Žvaigždučių.Jūsų bendradarbiavimo ir remia labiausiai padrąsinimą mums.Labai jums ačiū!!!

Bendras Ilgis 39mm
Prekės Pavadinimas JERRAY
Modelio Numeris D4*9*D4*38-4F-HRC60
Danga TiAIN
Medžiaga Karbidas
Tipas Pabaiga Malūnas
Skersmuo 4mm
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 11cm x 8cm x 2cm (4.33in x 3.15in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)

Panašūs produktai