Virtuvės Maišytuvas Juoda/Nikelis/Chromas Sukasi Vario Krano Virtuvės Kriauklė, Maišytuvas, 30cm aukščio Vandens Žalvario Čiaupų Virtuvės Maišytuvas Bakstelėkite

€38.12

-39%

€63.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virtuvės maišytuvas, virtuvės kriauklė maišytuvas, virtuvės maišytuvai, juoda, Pigūs virtuvės maišytuvas, Aukštos Kokybės virtuvės kriauklė maišytuvas, Kinijos virtuvės maišytuvai, juoda Tiekėjų.

fetures: Brand new langelyje, pasirengę į laivą Patvarus Žalvario Statybos aukštos kokybės bronzos Apdaila Denio sumontuoti karšto bei šalto kichen, maišytuvas, Lašinamas be Keramikos disko kasetė, sklandų ir ilgalaikį veikimą kitaip 500000times nėra nuotėkio, Lengva valyti. Gali būti valomi su švelniu muilu užtikrinti ne apjuodinti gyvenimo blizgesį Visiškai su karšto ir šalto vandens žarnos ir jų priedai, Ateina su 24 mėnesių gamyba orderis

* 1. Prekės yra vežamos tik iš po apmokėjimo, yra patikrintas. * 2. Mes laivas elementus per DHL, UPS, FEDEX, TNT, Specialaus Oro transporto Paslaugos į pasirinktą šalyse, mes laivas per China Post Oro (CPA), AVS, kad visame Pasaulyje, išskyrus GOA, FPO. * 3. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir objektyvių veiksnių, jis gali užtrukti daugiau nei po reguliarios laivybos laikas. * 4.Siekiant užtikrinti, kad jums gauti jūsų užsakymą, su tax free importuojant, galime pareikšti, su mažesnės vertės. * 5. Šis Mažesnės Vertės neturi atsispindėti bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. * 6. Bet, importo mokesčiai arba mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę. * 7. Jei negalite kelio su patarė originalus sekimo 4 dienų, ji gali būti pakeista arba raštu negerai, per klaidą, prašome susisiekti su mumis tikrinti toliau. * 8. Mes paramos lašas laivybos kai platintojams Kinija Paštu Registruota Airmails, mes turime pasirašyti bendradarbiavimo sutartį. * 9.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų. * 10.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį. Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. Dar kartą, ačiū jums, užsakymų ir tikimės, kad jums patinka jūsų pirkti čia. Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę. Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Modelio Numeris MANO-KF802052
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Paviršiaus Apdaila bronza
Šalta & Karšto Vandens Taip
Diegimo Tipas kabinoje sumontuoti
Rankenų Vienu Rankena
Prekės Pavadinimas Tuqiu
Skylių skaičius Montavimas Vieną Skylę
Purškimo Tipas Nėra
Stilius Šiuolaikinio
Tipas Keramikos Plokštės Ritės
Sukiojamomis Ar Ne Taip
Paviršiaus Apdorojimas Poliruoti
Pakuotės Dydis 33cm x 22cm x 10cm (12.99in x 8.66in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.55kg (3.42lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai